Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Allison vs. Ang.

#5
I'm not big of a know-all-dude when about fan art, but anyway I said why not, seeing the drawings and all.

No. 1
Desenul acesta este extrordinar de simpatic la prima vedere. Ai reuşit să o desenezi destul de bine, în sensul că are un aspect foarte drăguţ şi se încadrează în temă ( i like the high heels ) şi de asemenea îmi plac chestiile white&black, pentru că mi se par mai intense - depinde şi de atmosferă, I suppose, atmosfera desenului ( probabil că nu ai mai auzit aşa ceva până acum, it's just me after all, dar pentru mine desenul trebuie să transmită ceva, altfel it's zero ). În orice caz, este drăguţică lucrarea ta, actually I really really like it, dacă mă uit mai bine la ea ( îmi place mult ce ai făcut cu faţa ).
Ce nu îmi place e faptul că ai greşit niţel la anatomia picioarelor, dacă te uiţi cu atenţie e ceva care nu e total în regulă. Aş fi zis că şi la partea aceea a abdomenului/spatelui thing, mi se pare puţin ciudat, but no, nu în spate, ci în faţă, pentru că nu ai delimitat acolo la mână şi are un aspect... un pic weird, dar nu extraordinar de ciudat sau stricat, I suppose - mă rog, ideea chiar îmi place şi aş zice că se încadrează în temă, high heels after all ♥
Mânca ce stă pe picior nu e făcută extraordinar de bine, dar merge, având în vedere "stilul", eu zic că se potriveşte, deşi lucrarea ta nu mi se pare că ar scoate în evidenţă those high heels, mai degrabă e personajul în sine, expresia acesteia and so and so forth.
But still I like it.

No. 2
Actually, îmi place ideea. Piciorul nu este prea bine desenat, totuşi, este mai mult sub o formă... abstractă, care nu prea se potriveşte, mai erau nişte lucruri de editat pe acolo, let's say, pentru că un picior care stă în astfel de încălţări, nu are forma aia. Ăsta e singurul lucru care mă deranjează la lucrarea ta, really, the only thing I don't like, dar mă enervează incredibil de mult pentru că forma aceea care nu se potriveşte a piciorului a stricat jumătate din desen.
Cealaltă jumătate este intactă şi superbă şi cel mai mult apreciez ideea. Şi e colorat, e drăguţ, deşi mie în general îmi plac mai mult white&black things.
Îmi place cum ai valorat, colorat piciorul and stuff. seems almost unreal lol. And i like that - ai mai greşit puţin şi la tocul încălţării tale, lol, pentru că nu e prea ... drept, let's say, dar nu mi se pare chiar atât de vizibil.
Ideea e foarte interesantă, păcat că mă enervează atât de tare ceea ce ai făcut cu piciorul ăla.


Acum, nu ştiu ce să spun, îmi plac amândouă, dar în maniere total diferite, pentru că şi ideile mi se par foarte diferite. The second one it's better, in my opinion ( ca idee ) - îmi place mult mai mult şi se vede că este ordonat lucrată, valorată bine, high heels în prim plan, o idee pe care o ador pur şi simplu şi mi se pare o lucrare minunată din acest punct de vedere. Totuşi, m-a enervat prea tare forma acelui picior, don't know maybe it's only me, dar cum am zis deja strică jumătate din desen.
Ca idee şi "muncă" o apreciez mai mult pe a doua.
Dar votul meu merge la no. 1 - ask me why lol. Îmi place cum e lucrată, nu are nimic care să mă deranjeze în particular şi per ansamblu este o lucrare foarte simpatică şi reuşită, care - da, recunosc, nu are o idee genială şi poate nici nu iese prin ceva anume în evidenţă, dar mi se pare foarte drăguţă şi nu mă irită nimic când mă uit la ea. în schimb la a doua, cred că de asta sunt atât de furioasă pe ea ( pe lucrare lol ) pentru că ar fi ieşit atât de tare dacă nu ar fi fost piciorul ăla desenat aşa.
ÃŽn orice caz, votul meu merge la no. 1



Răspunsuri în acest subiect
Allison vs. Ang. - de Ang. - 19-06-2011, 05:27 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Ang. - 29-06-2011, 10:00 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Allison - 30-06-2011, 01:41 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Rain - 30-06-2011, 02:09 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Teh - 30-06-2011, 02:25 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Zuza. - 09-07-2011, 08:58 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Ang. - 09-07-2011, 09:12 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Addeh - 09-07-2011, 10:00 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Ang. - 10-07-2011, 03:47 PM
RE: Allison vs. Ang. - de Ana - 12-12-2011, 10:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Allison vs Budinca Budinca 8 5.674 12-12-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)