30-06-2011, 10:30 AM
Deci . . .
Ai greseli cam multe de gramatica si de tastare , de exemplu : "Doi barbate - doi barbati , putea fii o greseala din neatentie dar am observat ca ai mai scris odata asa .
Ai repetat de mai multe orii "Imi dau ochii peste cap (...) " , cred ca in fiecare capitol ai scris acest lucru si nu l-ai scris doar odata ci l-ai scris de mai multe ori .
Cand scrii ceva din trecut ar fii mai bine sa scrii asa pentru ca arata mult mai bine .
Mai lucreaza la asezarea in pagina pentru ca nu arata prea bine .
Titlul imi place pentru ca este simplu si are legatura cu continutul ficului .
Dialogul este , cateodata , sec , mai lucreaza la el .
Descriere ai si este ok .
Actiunea uneori o cam grabesti , de exemplu cand Sasuke a fost la spital mi sa parut ca ai cam grabit lucrurile . . .
Cam atat . . .
Ai greseli cam multe de gramatica si de tastare , de exemplu : "Doi barbate - doi barbati , putea fii o greseala din neatentie dar am observat ca ai mai scris odata asa .
Ai repetat de mai multe orii "Imi dau ochii peste cap (...) " , cred ca in fiecare capitol ai scris acest lucru si nu l-ai scris doar odata ci l-ai scris de mai multe ori .
Cand scrii ceva din trecut ar fii mai bine sa scrii asa pentru ca arata mult mai bine .
Mai lucreaza la asezarea in pagina pentru ca nu arata prea bine .
Titlul imi place pentru ca este simplu si are legatura cu continutul ficului .
Dialogul este , cateodata , sec , mai lucreaza la el .
Descriere ai si este ok .
Actiunea uneori o cam grabesti , de exemplu cand Sasuke a fost la spital mi sa parut ca ai cam grabit lucrurile . . .
Cam atat . . .
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________|FuuFuu~|