Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

Next , tot din partea lui Estranged :d Ea sta pe bara ... acum ;;)

*Duff McKagan P.O.V*-*She would do anything for drugs*

Am luat-o in brate si am sarutat-o, bagandu-mi limba in gura sa mica, poate ma miscam prea repede dar pur si simplu nu ma puteam controla.Ca raspuns la actiunile mele, scoase un sunet de placere, si isi puse mainile in juru gatului meu, parca cerand mai mult, neoprindu-se din sarut.
-Atinge-ma…spuse ea presandu-si trupul si mai mult de al meu, stiam la ce se refera, asa ca, dandu-I rochia la o parte de pe fund, astfel in cat sa ii vad chilotii, punandu-mi mainle pe fundul sau, am zambit pervers, fiind gata sa imi bag mana inauntru si sa ii ofer ce vroia sa aiba, si de asemenea, si eu vroiam sa simt.
-Chiar esti o persoana extrem de perversa, Bella.La auzul acestor vorbe, zambi si isi dadu linse buzele, intr-un mod foarte seducator, apoi ma privi, si incepu sa imi mangaie fata cu mana, sarutandu-ma pe frunte.
-Imi place cum imi pronunt numele, Duffy.Fa-o. Ma privi cu un zambet pervers, dupa care, excitat la maxim de vorbele ei, i-am bagat mana in chiloti, observand ca este foarte uda.Speram ca este doar datorita mie, nu datorita altcuiva.Cand simti ceea ce faceam, isi duse mana la nasturii pantalonilor mei si incepu sa mi-I descheie, pentru ca…doar imi promisese ca va face si ea ca va face.
-Primesti inapoi ceea ce imi dai, iubire. Rosti ea in timp ce incepu sa ma atinga in locul unde putea sa isi dea foarte usor sa isi dea seama daca sunt excitat sau nu. La dracu! Eram foarte! Nu mai fusesem de mult asa de excitat in fata unei femei.Doamne, nu avea idee cat de mult incercam sa ma abtin sa nu ii gem numele. Sau poate ca isi dadea seama de la cum o priveam.
-Zi-o, love, rosti ea pe un zambet pervers, si puteam sa vad clar in ochii ei albastrii ca nu se gandea decat la sex si la droguri.Oricat am incercat sa ma abtin, in momentul in care am auzit-o indemnandu-ma, nu m-am mai putut controla…La dracu!!
-Bella…ochii ei aveau o sclipire ciudata in momentul in care auzise, si isi muta mana de la pantalonii mei, la locul unde era mana mea, si incepuse sa mi-o mangaie, in timp ce eu ii ofeream placerile pe care le vroia.Cealalta mana si-o duse sub tricou si apoi, cand il ridica, isi trecuse manile de cateva ori peste corpul meu, apoi mi-l linse, cu limba ei pe care nu vroiam decat sa o simt din nou in gura mea, si sa nu o mai las sa plece niciodata, chiar daca stiam ca poate era orbita de droguri. Vroiam sa fie a mea.Si eram pe cale sa reusesc daca nu…
-Ma opresc aici, love. Nu vreau sa iti dau totul intr-o noapte, ranji, si ma mai saruta inca o data scurt pe buze, privindu-mi ochii plini de dorinta.
-De ce? Am intrebat-o, tragand-o mai aproape de mine.Nu ma puteam opri, si nu acum.
-Pentru ca nu sunt asa de curva cum ma credeti voi, stiu ce vrei..si o vei avea, in timp, imi facu cu ochiul si apoi, se dadu la o parte, scotandu-mi usor mana din chilotii sai.
Intr-adevar, nu era asa de curva pe cum o credeam, si chiar daca era una…era mai frumoasa si saruta mai bine decat credeam.Stia cum sa faca un barbat sa o vrea cu toata fiinta lui.
Se scula de pe pat si ma privi seducator inca o data, spunandu-mi ca ar fi timpul sa mergem jos, deoarece ceilalti ma asteapta, insa se vedea clar pe fata ei ca ar fi vrut sa continuam si ca se gandea la multe lucruri pervese deoarece privea in gol, cu un zambet pe fata.
Am coborat usor scarile, tindandu-ne de mana, si cand i-am vazut pe baieti, am vazut ca era si Cherry cu ei.Bagami’as piciorul, nu o suport pe copila asta! Tot timpul trebuie sa fie aia prietenoasa, de ce nu poate sa semene cu Blacky sau ca mine? Adica ceva de genul mai BAD.
Cand ne apropiam de masa, am intrebat-o la ureche pe Bella cand putem continua, iar ea rase si spus ca oricand suntem singuri, dar sa am droguri, pentru ca asa poate intra si mai bine in starea care ii trebuie.Tipic ei, stiam ca ar face orice pentru droguri, si nu regreta nimic. Femeia asta nu avea constiinta?! Imi placea si mai mult de ea in acest caz.
De ce nu puteam sa stau langa Black si trebuia langa Axl?! Adica imi convenea daca eram gay, dar ce dracu? Eram noi doi prieteni buni, dar nici chiar asa.Poate daca stateam langa Bella mai puteam sa o ating si sa o sarut, dar asa cum as putea? Sa ma intind peste masa? As face si asta...dar nu vreau sa par nebun.
Cand sor’sa o intreba ce am facut noi doi…i-a raspuns ca “sex” insa a fost un inceput de sex, pe care il vom continua cat mai repede posibil sper.
Peste ceva timp, cand eu visam ca boul la cum o sa ma simt cand o sa o facem pe bune, ma trezesc ca il saruta pe Axl.A fost ceva care m-a lasat prost cateva secunde, adica frate, ce plm, ei se cearta iar acum se saruta? Ce dracu se intampla intre ei defapt?Se folosea de mine doar ca sa ajunga la inima lui Axl, sau doar facea pe curva?O placeam, dar acum chiar ma enerva. Iar faza cu sarutul sora’sii..dezgustator, va spun eu! Defapt…m-a excitat si pe mine putin, insa tot ramane scarbos sa te saruti cu o virgina, mai ales cand e vorba de Cherry si mai e si sor’sa!!
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 29-06-2011, 05:26 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 48.578 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)