Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

Heiii!!! Thx pentru commenturi [ anime_... o sa ai surprize :> ]
In special Storymaker .... Daca aveam nevoie de cineva care sa imi spuna ce sa scriu si cum sa scriu , cred ca as fii anuntat ... Nu crezi ?;;)
In primul rand e povestea mea si a lui Estranged daca nu iti convine nu imi pasa ... Scriu cum vreau , ma intelegi ? E o tara libera , atata timp cand nu primesc amenzi pentru ca n-am folosit destula descriere : I don't fuckin' care ! Si pana la urma asta nu e un concurs de cele mai bune povesti crezi ca am facut fic-ul asta ca sa vedeti voi ? Nuu honey , noi l-am facut pentru ca asa am vrut . Si nu ma deranjat practic comentariul tau , m-a deranjat faptul ca tu mi-ai dat oridine iar eu nu suport sa mi se dea ordine , crezi ca am sa te ascult pe tine ? Nu . -_-" Thx pentru intelegere ! P.S : Bella nu a vrut sa posteze cap. asa ca l-am postat eu . Ea la scris :)

Slash P.O.V*- *Bellatrix is just a “high” bitch but her sister is so HOT!*

Stateam in bar, fumand o tigara si ascultand muzica ce se difuza, vrand sa vina o data baietii deoarece ma simteam ciudat sa fiu singurul tip cool din tot localul.No shit! Ceilalti aratau ca niste gay, mai ales cel care s-a bagat in seama ca un chilot in cur, si a venit sa ma intrebe de ce stau singur si nu vin sa stau cu el si cu prietenii lui.

-Nu mersi, imi astept prietenii, care nu sunt gay.Acum, ia si du-te dracu, daca vede cineva ca vorbesc cu tine, o sa creada ca sunt asa cum esti si tu : un tantalioza.Acesta se uita la mine, cu o fata mai cretinoidica decat o avea déjà, daca asta era omeneste posibil, si imi spuse ca macar ei nu arata ca niste drogati, si multe chestii de genul asta.Nu mi-am mai obosit gura cu el, ci mi-am bagat o tigara in gura si dupa ce mi-am aprins-o i-am aratat muie.

Se pare ca rugile mele ca acel poponar sa plece si sa ma lase dracului in pace au trecut prin nori si au fost auzite de urechi milostive, deoarece, dupa ce facu putina drama pleca, cu un mers care imi provoca rasul, pentru ca era foarte de gay, chiar daca se dorea a fi smecher sau mai stiu eu ce alt rahat de genul.Am continuat sa imi fumez tigara, pana cand am vazut usa deschizandu-se si pe Blacky intrand in local.

-Hei, Black ! am facut-o atenta, deoarece ea nu parea sa isi fi dat seama ca eram acolo, sau ma vazuse dar nu vroia sa ma bage in seama, ceea ce era de asteptat, pentru ca noi doi nu prea ne intelegem, nu ii plac tipii noi si mereu e sictirita. Nu imi vine sa cred ca ea si Cher sunt surori, nu seamana deloc, ma rog, ma privi nepasatoare cateva secunde, iar apoi murmura ma corecta : « BELLATRIX ! »

-Da, ma rog, nu conteaza, am spus eu dandu-mi ochii peste cap. Ce gasea Duff la ea ? Era sexy, intr-adevar..mda !Acum ma contraziceam singur, ce faza, frate !

-Unde e Axl, sa il zmotocesc putin ? ma intreba ea aprinzandu-si o tigara, si uitandu-se in jur, asteptand sa ii dau raspunsul, pentru a se duce si a-l strange de gat. Mama…nu as vrea sa fiu in locul lui, chiar daca nu intelegeam ce are cu el, cred ca a inceput atunci cand l-a vazut ca state a pe scaunul ei. Oricat de sexy ar vrea sa para si oricat de multe calitati i-ar gasi Duff, eu tot cred ca e doar o curva penala si drogata, in comparatie cu sora ei, care as da orice sa o am macar o noapte in pat.

-Ba, Bob Marley 2, imi raspunzi dracu’ azi ?! se rasti satena la mine, dand dovada de multa nerabdare si de faptul ca era nervoasa. Oare era din cauza faptului ca eram noi aici ? La ce criza a facut in curtea scolii cand ne-a invitat Cher…nu m-as mira.

-N-ai putea sa te duci sa il cauti si sa ma lasi pe mine sa dorm ? am intrebat-o eu plictisit, in timp ce ma scarpinam in cap si incercam sa ma relaxez, dandu-mi jobenul jos. Fata incepu sa rada rautacios, si imi dadu una peste cap, si nu in gluma..cel putin nu parea.

-Trezirea Bob M. Stupid Idiot ! Dupa ce imi raspunzi la intrebare poti sa te si futi dormind, da-te dracu. Exact aceeasi Bellatrix de la scoala : Nepasatoare, curva si care se baga in seama cu un barbat doar ca sa obtina informatii.

-Mneah, stai chill, o sa vina el, si oricum, nu e in club.I-am spus eu neobosindu-ma sa o privesc, si oricum, stiam prea bine ca daca ma uitam la ea, era sa plec cu un ochi vanat deoarece spune ca nu sunt demn de ea si blah blah. Din nou…curva dementa…altceva nu am ce sa zic.

*Duff McKagan P.O.V*-*Drugs N’ Sex*

Cand am ajuns la bar, am intrat inauntru si am vazut-o pe Blacky in fata lui Slash. Recunosc, devenisem putin gelos, deoarece eram foarte indragostit de ea, si as fi dat orice sa vad cat de rea putea sa fie in pat, pentru ca toata ziua nu m-am mai putut gandi decat la ea si cum arata fara acele haine, care oricum nu acopereau prea mult, insa eu vroiam sa vad TOT.

-Yo, Slash ! am spus eu, stiam ca daca nu o bagam in seama, era sa se simta lasata pe dinafara si sa isi arate din nou partea de bad girl, la care de altfel, nu renunta niciodata. Am bautut palma cu barbatul pe care il salutasem, si mi-am scos si eu o tigara pentru a nu fi mai prejos decat ei doi.

-Salut si tie, boule ! rosti Black, privindu-ma de sus, cu tigara in gura, si cu mainile in sold. Asta era atitudinea care ma facea sa vreau sa o iau in brate si sa o sarut. Imi placeau fetele care erau ale dracului, iar ca ea nu gasisem nicioadata, plus ca era foarte sexy, si stia asta.

-Hei, Bell. Nu te-am vazut. Cum m-am asteptat, imi spusese doar un « du-te dracu’ » si apoi nici ca se uita la mine, ci se uita la un tip de langa bar, cu care se parea ca isi facea ochi dulci.

-Vrei droguri, my love ? intrebasem eu, nu stiam ce subiect sa mai deschid pentru a-I atrage atentia, insa acesta se pare ca fusese destul de bun incat sa obtin macar o privire din partea ei, una ce era indreptata direct spre ochii mei, parca citindu-mi direct in suflet.

-Normal, ce fel de intrebare e asta ? se apropie de mine si se aseza pe marginea canapelei, cerandu-mi sa ii arat imediat ceea ce vroia sa vada. Aveam de gand sa ma joc cu ea putin, si sa o duc intr-un loc mai retras unde sa fim doar noi doi, fara Slash, Izzy, Cher sau Axl ori altcineva curios sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala.

-Hai sa mergem sus, acolo nu e nimeni si putem sa fumam si sa ne drogam cat vrem. M-am ridicat de pe scaun si am luat-o de mana, spre uimirea, dar si fericirea mea…nu si-o retrase inapoi si nici nu imi dadu o palma cum ma gandeam ca va face prima data. Se pare ca pentru droguri ar face orice.Iar eu aveam de gand sa ma folosesc de asta, pentru a-mi impinge norocul pana la extrem. Daca era bine sau nu, putin imi pasa, pentru ca eu nu respectam reguli, la fel ca si Bellatrix.

Ajunsi sus, ma lipi de perete, presandu-si apoi trupul peste al meu, si imi sopti la ureche, cu o voce ce imi oferea fiori pe sirea spinarii : « Stiu ca nu m-ai adus aici doar ca sa fumam. Da-mi ceea ce vreau sa vad, si tu o sa ai ceea ce vrei ».
I-am intins drogurile iar ea ma lua de mana, si merse spre o camera, deschise usa apoi ma lasa sa intru primul, dupa care ma impinse pe pat, si veni si ea :

-Timpul sa iti iei recompensa, my dear, spuse ea privindu-ma pervers, o privire care ma facea sa vreau sa o iau si sa o simt, sa fie, chiar daca pentru un timp limitat, a mea.
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 28-06-2011, 07:57 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 45.604 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever

Utilizatori care citesc acest subiect: