Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

#10
Deci sa vedem :-? Cate comentrui avem ? .... -_- " Shit! Nothing ? Ei bine , tot am sa postez pentru ca n-am ce face =)) :> Sper ca am sa vad macar un comentariu de data asta :-W BTW : +18 ;;)





*Cherry Star P.O.V * - Almost sex !

- Black ! Mi-ai vazut colanti negri ? strig eu cat ma tineau plamani . Norocul meu e ca numai sunt sparta ca daca ma vedeau parintii in halul asta numai ieseam din casa in viata mea .
- Nu !! De unde dracu vrei sa stiu unde iti sunt colanti ? Crezi ca eu umblu prin hainele tale ? tonul ei nervos era foarte evident .
- Pai ti i-am dat saptamana trecuta si nu mi i-ai inapoiat . Tarfa ! Spun razand .
- Te-am auzit ! Sunt chiar langa tine . Ia-ti pantaloni . Erau pe scaun la mine . Mi intinde , scarbita .
M-am uitat la ea urat , si i-am luat din mana , mai bine spus i-am smuls .
- Te urasc cand esti treaza . Stii ce bine iti sta cand esti praf ? Spune ea schitand un zambet de genu << Urasc viata asta ! >> .
I-am spus sa-si miste fundul din camera mea , pana nu ii arunc cu vaza in cap , a plecat aratandumi muie si tarandu-si picioarele de parca ar fi mers cincizeci de km pe jos .
Adevarul ca nu prea sunt o companie placuta cand sunt treaza , sunt nervoasa , indiferenta si foarte agresiva . Ma duc la dulap si imi iau o bluza sau ma rog ce o fii ea , nu cred ca se numea bluza pentru ca bluza are maneci , si aceasta nu avea nici macar pretelea , o puneam in jurul sanilor , era neagra si scria <<SEX DRUGS N' ROCK N ROLL >> scrisul era de culoare rosie . Imi aleg o fusta neagra simpla si foarte scurta . Ma duc in dulapul pentru pantofii si imi iau niste botine negre din piele grilate , le adoram . Incep sa ma machiez , ma dau cu putin tus si imi fac niste codite , si imi pun gene false . Ma dau cu un ruj rosu , putin fond de ten si pudra , dupa care imi dau cu blush . Strang parul si imi pun o peruca rosie scurta in scari cu breton . Imi pun peruci din cauza sa nu ma recunoasca lumea , fata de sormea pe mine ma chiar deranjeaza ce zice lumea .Imi pun o bratara cu tepi si pierceng-ul care venea din ureche pana in buza ca un lant .
Dupa ce am terminat de a ma aranja , mi-am luat o poseta tot cu tepi pe care o pui peste umeri neagra . Imi bag telefonul , cheile de la masina si bani . Ma duc la Black sa vad daca e gata .
- Black! Esti gata ? intreb pe un ton nervos uitandu-ma la ceas << Zece patruzeci si cinci >> . La dracu Black ! Grabeste-te !
- In p*** mea , lasa-ma sa imi pun tocurile . Curva !
- Bine te astept in masina .
Cobor scarile unde ma intalnesc cu mama :
- Cher ? Unde va duceti ? intreaba mama putin uimita . Ce-i cu peruca asta ?
- Ne ducem putin la un suc . Si ce problema ai tu cu peruca mea ? ma rastesc eu la ea .
- Draga mea , n-am nimic , doar te-am intrebat .
- Bine , eu am plecat ! Spune-i lui Black sa se grabeasca . Ok?
- Bine scumpo , distractie placuta ! Spune ea cu un zambet fals facandu-mi cu mana .
Ies grabita pe usa , sa nu ma vada dobitocul de taicamiu , dar ce zic ? E acasa macar ? Nu , nu e . E cu tarfa de secretara . Deschid usa si ma duc la decapotabila lui mama , un Audi A5 neagra .
Urc in ea si imi scot pachetul de tigari din micul sertar de la masina , il deschid si << La dracu ! Doar o tigara , trebuie sa fac o oprire la magazin >> . O scot si mi-o aprind , trag din ea ca de dracu .
O apelez pe Black :
- Trr! Trrr!! Trr! << Hai odata !>> Da ?
- Ce p*** mea faci ? Intreb nervoasa .
- Acum ies pe usa . Dupa aceste cuvinte mi-a si inchis . O vad iesind din casa si o clanxonez . Era imbracat intr-o rochie neagra in x-uri pe parti , niste dresuri model plasa si niste tocuri inalte negre sinmple cu platforma .
Se apropie de masina si ma intreaba daca mai avem tigarii ii rapsund cu nu dar o sa oprim la primul magazin pe care il zarim . Pornesc masina si cam dupa aproximativ zece minute o aud pe Black :
- Opresteeeee!! Tipa ea incat pun imediat piciorul pe frana .
- Ce s-a intamplat ? O intreb speriata si nervoasa in acelasi timp .
- Nu avem iarba si nici prafuri cu noi . Ce ne facem ? intreba ea speriata .
- Pff.. incep sa rad . Asta era? Nu-i nimic facem rost imediat .
- Da ,dar nu stiu niciun dealer . La dracu .
- Stiu eu . Spunand asta imi scot telefonul si apelez pe cineva .
Dupa cateva secunde imi raspunde :
- Buna Johnny , sunt Cherry . Cherry Star . Vocea mea era foarte senzuala , parca eram o tarfa .
- O , hei sexy ! Ce s-a intamplat , ai ramas fara ? intreaba el razand . Johnny era un bun prieten de-al meu , il cunosteam din clasa a sasea cand am inceput sa iau chestii , era dealer-ul meu . Nu aveam altii mereu ma ajuta cand aveam probleme , la fel si eu .
- Mi-ai citit gandurile , as vrea daca poti sa imi aduci vreo doua grame de iarba si un gram de Special K . Te rog .
- Unde ne vedem ?
Ii spun sa ne vedem in fata clubului RocknRolla in jumatate de ora .
- Nu ma lasa sa astept ! Tonul meu era autoritar si imediat ii inchid .
Black se uita la mine si ma intreba cand am devenit asa de rea dupa care mi-a zis sa ma duc dracului . Tipic ei . Dupa vreo doua minute opresc la un magazin si ii dau bani lui Black sa ia trei pachete de tigari si doua brichete .
Stateam in masina si imi aud telefonul sunand . << Nu cunosc numarul. >>
- Da ? spun nesgiura pe mine .
- Buna Cher sunt Axl . Ce faci ? vocea lui era atat de linistitoare incat mai aveam un pic si lesinam .
- O , buna Axl , bine ce sa fac ma duceam cu sormea la RocknRolla . Tu ce faci ?
- Bine , uite si noi tot acolo ne ducem , aproape ca am ajuns . Vrei sa ne intalnim ?
- Sigur , nici-o problema . Dar , am o nelamurire , de unde ai numarul meu ?
- Pai m-am dus la director si i-am cerut numarul tau spunand-ui ca am nevoie de el pentru un proiect . Te superi ?
- Nu , nicio problema . Ne vedem acolo .Pa -pa !
Terminand convorbirea o vad pe Black iesind din magazin cu patru pachete de tigari si trei brichete . Ii povestesc ca ma sunat Axl si vrea sa ne intalnim in club si i-am spus ca ne vedem acolo , si cum ma asteptam a inceput sa faca crize .
Ajunse acolo , i-am spus lui Black sa intre in club si sa gaseasca o masa pentru noi cat timp il astept eu pe Johnny . A plecat si m-am asezat pe o banca din fata clublui aprizandu-mi o tigara , toti tipi care treceau pe acolo se holbau la mine ca la extraterestri. Si cum stateam eu pe banca , il vad pe chipesul Johnny venind spre mine , Era imbracat intr-o pereche de blugii negri si o camasa neagra desfacuta la toti nasturi . Arata ca un erou , cu mersul lui increzut si provocator parca ar fii venit din nu stiu ce lume salvandu-ma de cruda viata pe care o traiam . Dar tot ce ziceam era doar o evidenta aluzie .
- Buna Johnny ! Ce faci , nu te-am mai vazut ce cateva luni . Vorbesc eu entuziasmata de prezenta lui .
- Bine ce sa fac , am avut putina treaba . Hei arati sexy in seara asta ! Uite , ia-ti drogurile , ca trebuie sa plec . Vocea lui era putin nelinistita .
- S-a intamplat ceva ? Il intreb eu .
- Da , trebuie sa ma vad o iubita mea , si mi-a facut un scandal . Acum trebuie sa plec.
- O.k ! Cat ma face ? Intreb scormonind prin poseta .
- Imi platesti tu alta data cu o seara . Hai te-am pupat ! Imi dau un sarut pe buze << Ah , ce dor mi-a fost de el!>> si imi face cu ochiu dupa care se duce la masina si pleaca .
Intru in club , cautand-o cu privirea pe Black . Insa simt ceva care ma ia in brate , era Slash - tipul cu parul cret , brunet , buze carnoase - . Imi spune sa mergem la masa ca Black e cu Duff . Stai ! Stai! Stai! Duff cu Black ? Ce cacat ? Imediat cum socarea mea a luat sfarsit , l-am urmat pe Slash pana la masa . M-am asezat si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi aprind o tigara . Axl se uita foarte insistent la mine . Adevarul e ca aratam si foarte despuiata . Il intreb unde s-au dus cei doi si ca raspund primesc un :
- Nu stiu sincer ! Chiar nu stiu . Tipa el din cauza muzici .
- A , ok . Continui sa ma uit prin imprejur si imediat cum se termina melodie incep o melodie facuta de mine , de Black si niste prietene . Am castigat multi bani pe melodia asta , dar nu am facut vreodata un concert , doar am cantat prin baruri .
- La dracu ! Spun eu uimita .
- Ce s-a intamplat ? Ma intreaba Axl si Slash .
- Melodia asta e facuta de mine si de Black si doua prietene . Nu-mi vine sa cred ca inca se mai difuzeaza .Spun , tragand din tigara si zambind .
- Cine e vocalistul ? Vine intrebarea lui Axl .
- Blacky .Uimirea era evidenta pe fata lui .
- Are o voce puternica .Chitaristul cine e ? Imi place chitara cum se aude in melodie. Si versurile ? Ma intreaba Slash .
- Eu cant la electrica , dar uneori cant si la bas . Vesurile sunt facute de mine si sormea .
- Super . Dupa asta ia o un shot de vodca si il da pe gat .
Le spun la baietii ca ma duc pana afar sa rulez si ii intreb daca vor si ei . Slash a fost cel care a venit cu mine . Iesim din club si ne punem pe o banca departe de vant si lume . Incepm sa rulam iarba si dupa ce terminam incepem sa fumam .
- De cand asteptam sa fumez . Nu suport cand nu sunt sparta , sunt super nervoasa . Si nu-mi place .Nu sunt o companie placuta . Spun tragand tare din cui si tinand vreo cinspe' secunde in mine .
Il vad pe Slash cum incepe sa vorbeasca numai prostii . Faza era ca eu eram super praf si dabea intelegeam ce zice incepeam sa rad ca proasta . Terminam de fumat cuiul si Slash ma apuca de gat si ma trage mai aproape . Ma uit in ochii lui si incep sa rad , acesta imi zambeste si incepe sa ma sarute . Limba lui imi intra in cavitatea bucala si incep sa ma joc cu el . << f**k ! Ce bine saruta ! >> Nu prea imi place mie sarutul american si se pare ca nu sunt singura care il foloseste ce pe cel frantuzesc . Incepe sa imi mangaie coapsa si ma apropie mai mult de el . Ii mangaii incet pectoralul si incet , incet ajung la panatalonii , ii descheii cu o mana in timp ce ma sarutam si imi bag mana in boxeri , incep sa ii fac felatie , si se pare ca ii placea . Ii spun incet la ureche ca sunt virgina si nu mergem mai departe de asta , ma asteptam sa se opreasca sau ceva de genul dar se pare ca imi resepcta dorinta . Dupa vreo douazeci de minute de distractie ii spun sa intram in club , ca probabil cine stie ce se intreaba baietii ce facem si nu aveam de gand sa dau explicatii . Ma ridic incet de pe banca tinandu-ma de Slash . Ca sa nu cad , dar ce zic el era la fel de praf ca mine . Ajungem la masa . Si Izzy ne intreaba ce s-a intamplat . - Izzy era si el tot unul din tipii cei noi , era brunet si foarte atragator , dar tot odata cel mai tacut - Ii raspund ca nu am prea reusit sa rulam bine si a trebuit sa il facem dinou . O observ pe Black venind de mana cu Duff aceasta se pare ca era si ea drogata , dar de unde ? Probabil avusese Duff sau cine stie . Se aseaza la masa si ma intreaba :
- Tu cand dracu ai ajuns aicea ? Ma intreaba ea razand .
- Nu stiu , probabil am luat avionul . Imediat dupa aceasta m-am gandit la ceva si am inceput sa rad singura ca proasta timp de zece minute si toti ma intrebau ce am . << Cum ar fi fost ca sa ma duc cu Axl si Slash sa ne drogam si sa-o facem in trei . Adica gen merg cu unu o fac , dupa care daca merg cu doi o fac cu doi si tot asa . Asta ar fii ciudat .>>
Black se uita intrebatoare la mine si ii spun ca nu am nimica . Observ ca Axl , Duff si Izzy nu mai erau , ma uit in stanga si in drepta si ii vad venind cu o sticla de vodka , una de tequila si J.B . Shit ! Eu dintr-un pahar de J.B ma fac praf , aoleu .Black se uita super intens la Duff , ceea ce imi starnisera curiozitatea . Oricum eu cu Slash am inceput sa vorbim intruna , ziceam numai bazaconii , nici macar nu ne intelegeam dar totusi ne simteam bine .
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"





Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 28-06-2011, 10:42 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 41.005 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)