23-06-2011, 09:03 PM
Waaa,am citit ficul dar chiar nu am avut timp sa postez un comm T_T
Ce pot sa spun...e superb!Imi place cum scrii,dar ar mai trebuii putina descriere,fiindca ma cam pierd in dialog cateodata,dar in rest e perfect!
Imi place la nebunie situatia si char credeam ca Shiro va face o miscare dupa ce i-a apucat barbia in felul asta,dar cred ca imaginatia mea o ia cam la vale:))
E bine ca a scapat de tipul ala care il tortura,dar sper sa nu-l urmareasca si sa se ea de el,torturandu-l.
Te-ai mai facut cu una pe cap,asa ca nu ma omora:))
Inspiratie rasunatoare!
Byyye>:D<
Ce pot sa spun...e superb!Imi place cum scrii,dar ar mai trebuii putina descriere,fiindca ma cam pierd in dialog cateodata,dar in rest e perfect!
Imi place la nebunie situatia si char credeam ca Shiro va face o miscare dupa ce i-a apucat barbia in felul asta,dar cred ca imaginatia mea o ia cam la vale:))
E bine ca a scapat de tipul ala care il tortura,dar sper sa nu-l urmareasca si sa se ea de el,torturandu-l.
Te-ai mai facut cu una pe cap,asa ca nu ma omora:))
Inspiratie rasunatoare!
Byyye>:D<
![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�