Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

Thx , iubito pentru comment :> Uite next-ul :*

*Cherry Star P.O.V * - Boring !

La Dracu ! Ma doare capul de mor , mai e si galagie in clasa asta de rahat .Tarfa de sormea a venit si ea la scoala dar se putea sa nu inceapa o cearta de zile mari cu tipi cei noi ?
Nu! Efectul e din ce in ce mai puternic , nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum . Imi ridic capul de pe banca si ma uit prin clasa , ceasul indica ora noua jumate . Picioarele au aceeasi greutate , parca as avea doua tone . Imi scot telefonul si imi bag castile in urechi , dand play la o melodie de la Damaian Marley , ce pot sa zic ? Ador raggae . Privirea mea era confuza , minte mea era intetoseata , sincer nu puteam gandi nicio macar o clipca ca un om normal . Incet imi intorc capul spre banca lui Blacky , dormea dusa , ca un copil mic , ma uit si un pic in spate , se pare ca tipul ala Axl , nu avea nicio treaba , vorbea cu prietenul lui ... Hmm , nu stiu cum il cheama , ma rog . Era tipu care statea in fata mea , blondul . Il vad pe Axl ca se ridica din banca si vine la mine :
- Buna Cher , ce faci ? Cum te mai simti ? Vocea lui cu greu auzita din cauza galagiei imi da dea o stare de bine .
Zambesc si-mi las capul in jos razand .
- Da, sunt ok . Tu cum te simti ? << Shit , ce intrebare e asta ? El nu e drogat , ce cacat ? >>
- Hmm.. bine . Da , cine stie ce credea acum despre mine .
- E prima ta zi , nu ? Ca nu te-am mai vazut pana acum .
- Da , m-am mutat cu niste buni prieteni de ai mei aici in New York . E urat ca o fata sa se drogheze . Dupa aceasta propozitie incepe sa rada , da vai! Ce ras dragut , cu toate ca era galagie , am putut sa il aud .Totusi cum de si-a dat seama ca sunt drogata ? Nu cred ca sunt asa de evidenta , dar oricum nu trebuie sa neg chiar daca toata clasa stie ca fac asta , eu si sormea , eu trebuie sa neg orice ce ar fi .
- Poftim ? spun razand prefacandu-ma ca sunt uimita . Eu nu as face asa ceva , sunt o fata cuminte . E ... Adica .. Nu stiu . Capul meu cedeaza si mi se inchid ochii , pur si simplu adorm .
L-am putut auzi spunand << Pe cine pacalesti ? >> si razand dupa aceea . Dupa aproximativ cinci minute , telefonul incepe sa imi vibreze , mi-l scot lenesa din buzunar : Mesaj Nou .
Opa , e de la Ryan , prietenul meu , oare ce s-a intamplat cu el de nu a dat niciun semn de viata toata saptamana . Deschid mesajul si dupa ce il citesc raman muta : << Buna , Cher ! Scuze ca nu ti-am mai dat niciun semn de viata ,ti-am trimis mesajul asta doar ca sa stii ca mi-am gasit o prietena care e foarte draguta , adica si tu esti draguta , doar ca esti prea gotica pentru mine , fumezi , bei , te droghezi si nu faci sex . N-am nevoie de o asemnea fata . Imi pare rau dar nu pot fi cu drogate ! Pa. >>
Nu imi venea sa cred ce mi-a spus . Nervoasa ii trimit un mesaj inapoi : << Ghici ce ? Si eu mi-am gasit un tip care ma accepta asa cum sunt , fara prea multe pretentii . Oricum eu am stat cu tine doar pentru ca m-a rugat mama . Ma bucur nespus de mult ca s-a terminat . Nici eu n-am nevoie de obsedati ! f**k you n' have a nice day ! >>
Am inchis clapa si am asteptat sa imi dea un mesaj , dar cum era de asteptat nu mi-a dat niciun raspund . Ma trantesc pe banca si ma pun sa dorm .
<<BOMM!>> Zgomotul a fost indeajuns de tare ca sa ma trezeasca . Imi ridic capul de pe banca , dandu-mi parul de pe fata . Ma uit la persoana din fata : Black , satatea cu mainile in san uitandu-se in stanga , si mestecand guma .
- Eu am plecat , scoala asta de ratati nu ma reprezinta . Daca mai stau mult am sa vomit pe biroul directorului . Cuvintele erau atat de aspre , se vedea ca nu dadea doi bani .
- Hai sa mergem sa fumam o tigara . Ma ridic din banca si gresia rece face contact cu trupul meu .
- Bagami-as p***! Doare , dracu sa ma ia !
- Cocaina ? Ma intreaba Black razand .
- Haha , nu-i amuzant ! Hai sa mergem odata .
Ajunse in curtea scolii ne-am pus pe o banca si mi-am scos o tigara , observ ca Black numai avea , asa ca ii intind pachetul .
- Servete-te , miss! spun in gluma , razand .
- Miss , pe mata! Se uita la mine ca la ultima tarfa de pe pamant .
Imi bag mainile in buzunar cautand bricheta . Ahh , la dracu am uitat ce am facut cu ea . Ii fac semnu lui Black ca nu am bricheta si imi spune ca nici ea n-are.
- Hai sa mergem , poate ne da cineva . Poate . Spune si se ridica de pe banca , acelasi lucru facandul si eu .
- La cum vorbesti tu , daca avem norocul poate ne da cate o muie . Plictisita de a ma certa cu ea , imi belesc ochi prin imprejur . Observ o gasca de tipi care fumeaza , doar ca nu imi dau seama cine sunt . Ii arat lui Black ca sunt niste tipi acolo , si ne indreptam spre ei .Cand am ajuns acolo am avut o mica surpriza , baietii erau chiar tipii cei noi . Cand am vrut sa ii intreb daca au un foc , Blacky mi-a luat-o inainte :
- Ai un foc ? Intrebare ei era lipsita de emotie , plictisita as putea spune . Nici macar nu se uita la ei .
Axl , scoase o bricheta si i-o daduse . Isi aprinsese tigara dupa care plecase si mi-o daduse mie , mi-o aprind si eu si le multumesc frumos baietilor . M-am intors su spatele si am inceput sa merg .
- Nu imi vine sa cred ca tipa asta draguta sta cu aroganta aia . Spune tipu brunect si cret , holbandu-se la fundul meu .
- Sunt surori . Il aud pe Axl .
- Pleaca ma de aicea ! Nu seamana deloc . Si de unde dracu sti tu asta ?
- Atunci cand a facut profesoara prezenta . Cherry Star si Blacky Star .
- Tipa aia Blacky e buna in draci ! spune tipul blond cu par lung si cret . Se putea observa dorinta de futut in voce .
Am alergat pana la Black ca sa o prind din urma .
- Stai Black ! Stii ca nu prea pot sa alerg . Spun gafaind si aplecandu-ma , punandu-mi mainile pe genunghi .
- Nu aveam chef sa le vad mutra obsedatilor aia sexuali ! Tragand din tigara si find asa de indiferenta , o adoram pur si simplu .
Vroiam sa ii spun lui Black ce s-a intamplat cu Ryan , dar mie sa nu il ia la bataie . Dar stii ceva ? Chiar nu ma intereseaza , o merita .
- Hei ! M-am despartit de Ryan . Adica el s-a despartit de mine , mi-a trimis un mesaj in care scria ca nu ar vrea sa stea cu o fata drogata ca mine si care nu face sex si plus de asta si-a gasit o noua iubita .Povesetesc punandu-ma pe banca .
- Poftim ? Mitocanul ala a avut curajul sa faca asta ? Am sa il bat cand il vad . Era atat de nervoasa . Ma asteptam din partea ei . Si ce i-ai spus ?
- Pai i-am zis ca si eu mi-am gasit un iubit si ca oricum sunt bucuroasa ca numai trebuie sa stau cu el .
- Asa te vreau . Dar daca te vezi cu el si te intreaba de prietenul tau , ce ii zici ?
- Nu m-am gandit la asta . Hai sa mergem in clasa ca s-a sunat .
- Eu nu intru . Ti-am zis ! Vrei sa borasc pe biroul directorului ?
- Macar azi , te rog eu mult . Cuvintele mele erau dulci la fel ca fata pe care am facut-o cand am rugat-o .
- Bine doar azi !
Ne-am indreptat spre clasa si restul zilei a fost plictisitoare . Black s-a certat cu Axl , toata ziua . A fost un dezastru . Dar intr-un final am mers amandoua acasa cu masina .
Ajunse acasa , ne-am facut un dus si ne cautam haine cu care sa ne imbracam pentru club diseara .

"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 23-06-2011, 07:51 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 48.578 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)