Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrima ÃŽngerului

Mama........ce v-ati mai omorat cu comentarile........Oricum.Back to the storie:

Cap.3 In vizita

Ca in fiecare dimineata de primavara,razele blande ale soarelui ma trezesc din somnul meu cel dulce.Ma ridic din pat si imi fac rutina de dimineata.Dupa ce ma imbrac,ies din camera si ma indrept catre bucatarie.Mergand prin hol cu coada ochiului, ma uit la calendarul de pe perete.Intr-o secunda parca timpul s-a oprit.M-am intors cu totul catre calendar si m-am uitat mai atenta la el.In urmatoarea secunda am inceput sa sar de bucurie in hol pana la bucatarie.Cand am ajuns in bucatarie,am vazut-o pe mama holbandu-se ciudat la mine.Ups.Probabil m-a vazut cum saream de fericire.Ca sa o scot din transa am vorbit:
-’Neatza mama,i-am spus eu zambind.Aceasta reveni cu picioarele pe pamant si ma saluta:
-Buna dimineata!Cum ai dormit?ma intreba ea zambind.
-Am dormit bine,dar as fi putut sa dorm si mai bine,am zis a doua parte cu jumatate de gura.M-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.De parca mama nu mi-a spus ca se recasatoreste,cum ca nu o sa am frati sau surori vitregi,ori de parca nu s-ar fi intamplat nici un eveniment ciudat.
Dupa ce am terminat de mancat,m-am indreptat catre camera mea.Nu am ajuns bine in camera , ca a inceput sa-mi cante telefonul.L-am luat repede de pe birou si am raspuns.
-Alo?
-Salut,Ra!Ce mai faci?
-Amy?O!Salut.Uite,bine.Tu?
-Bine.Auzi, poti sa vi pe la mine mai incolo?
-Nu stiu.O intreb pe mama si iti spun dupa aia.
-OK.Atunci, te astept.
-OK.
Am inchis si mi-am bagat telefonul repede in buzunarul de la pantaloni si m-am indreptat sa o caut pe mama.Am gasit-o in bucatarie.
-Mama!A sunat Amy si m-a intrebat daca pot sa merg pe la ea.
-Cand?
-Aaaa.Cred ca vrea sa merg pe la ea,cam acum?
-Bine.Numa sa ma suni cand vi acasa si sa-ti iei cheile la tine pentru orice eventualitate.
-Bine.Am plecat!
M-am intors in camera mea,mi-am luat cheile de pe birou si vrand sa ies pe usa,m-am intros sa ma privesc putin in oglinda.Analizandu-mi putin tinuta,m-am decis ca arat destul de binisor pentru a iesi.Am luat-o pe scari in jos catre usa,in timp ce am sunat-o pe Amy sa o anunt ca sunt pe drum.Nu am ajuns bine in prag,ca am inchis ochii pentru a ma gandi mai bine daca mai stiu drumul spre casa prietenei mele.Cand am deschis usa,m-am trezit in fata altei usi,dar aceasta seamana cu usa de la intrare a lui Amy.M-am uita in jur si am vazut ca eram in cartierul ei.Am dat din umeri si am sunat la usa.In cateva secunde aparu Amy cu parul prins in coada si imbracata intr-un maieu albastru si in pantaloni pana la genunchi de aceeasi culoare.
-Da asortata mai esti fata!I-am zis eu pe un ton glumet dupa care i-am facut cu ochiul.
-Salut si tie.Da repede ai venit,parca te-ai teleportat...Zise ea suspicioasa.
-Ups,am zis precum un copilas.
-Wow.Ceva nou, asta a cata e pe saptamana asta?ma intreba ea curioasa.
-Habar n-am,am zis eu indiferenta,in timp ce mergem pe holul ei.Am stat putin sa vad ce avea de spus,dar in acelasi timp ascultam sa vad daca mai era cineva prin casa.Nimeni.Liniste deplina.Numai respiratiile noastre se auzeau pe holul pustiu.Ciudat
-Da liniste-i pe aici!Ce s-a intampla?A murit cineva si nu stiu eu?am zis ultima fraza pe un ton mai glumet.Amy chicoti numai decat.
-Nu.N-a murit nimeni.Parinti mei sunt plecati la lucru,atata tot.Iar sora mea cea enervanta, a plecat in oras.In acel moment amandoua am rasuflat de usurare.Noroc ca nu am asa sora.Sau o sa am?
-Sa revenim la subiect,zise ea in timp ce se arunca pe patul ei.Ho!Stai asa! Se pare ca am gandit atat de mult incat nici nu am observat ca am si ajuns in camera ei.Ce puteri noi au mai aparut?
-Sa vad......Pai, am inghetat apa din sticla Mirinei, am ars testul profului de mate si am facut sa ploua?am zis rapid sa nu auda ultima parte.
-Wow...Si eu care credeam ca nu o sa apara chestii super,spuse ea amuzata.
Mi-am dat ochii peste cap.
Am discutat noi cat am discutat pana la un mement dat,cand am observat cat este ceasul.Acest fapt m-a lasat cu gura deschisa,la propriu.
-Ar fi super daca ai incerca sa te antrenezi,ce zici?Ra......Alo?Andra?ANDRA!Tipa ea.
-CE?am tipat si eu la randul meu de la soc.
-Nu m-ai auzit?
-A...da, ar fi super intr-adevar...Uite, Amy,i-am aratat ceasul,trebe sa ma duc ii destul de tarziu.Mai putin si se-ntuneca.
-Bine,zise ea mahnita.De mici, noi nu ne-am considerat niciodata doar prietene,ci surori.Iar separarea noastra chiar si pe o scurta durata, o supara.De asta de fiecare data chiar si pe drum spre casa o sun sa vorbim.
In momentul in care am ajuns in prgul usii ei, amandoua ne-am luat ramas-bun,ne-am inbratisat si ne-am promis una alteia ca ne vom suna.
Actiunea s-a petrecut la fel.Am deschis usa lui Amy pentru a pleca si m-am trezit in fata altei usi,dar de data asta eram sigura ca era a mea.In data ce am intrat am ramas socata de ceea ce imi vedeau ochii.

Va urma....

Asta a fost.Sper sa va placa,caci de acum in colo vin chestiile faine.Va pup.
Pe data viitoare...

Ja ne

P.S. Va rog comentati ca sa stiu si eu daca povestea ii buna sau nu.Ori daca am greseli.
Pls......I’m begging you guys.
Freedom is power!
And I can use that power!

Răspunsuri în acest subiect
Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 13-03-2011, 04:11 PM
RE: Lacrima fluturelui - de Katniss - 13-03-2011, 07:55 PM
RE: Lacrima fluturelui - de SnowFlake. - 13-03-2011, 08:36 PM
RE: Lacrima fluturelui - de MaDy^^ - 19-03-2011, 09:50 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 20-03-2011, 06:10 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 20-06-2011, 07:21 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 20-06-2011, 11:56 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Tweety - 21-06-2011, 07:57 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 17-07-2011, 03:51 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Lanna - 19-07-2011, 02:35 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 19-07-2011, 06:23 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Tweety - 26-07-2011, 12:26 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 05-08-2011, 06:31 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 06-08-2011, 11:45 AM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 24-08-2011, 04:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 31-08-2011, 06:31 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 01-09-2011, 09:54 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 02-09-2011, 09:52 AM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 09-10-2011, 06:29 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 09-10-2011, 07:48 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 09-10-2011, 08:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 12-11-2011, 07:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 21-11-2011, 10:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 24.976 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Lacrima frunzei Itsumi 1 2.657 10-11-2010, 07:59 PM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)