04-07-2008, 02:02 PM
1.Un anime grozav(I want more...).Imi place ideea de baza, iar problemele disputate...sa zicem doar ca are si un substrat solid, care-i da autenticitate. E ceva la el care pur si simplu atrage. Iar soundtrack-ul compus de Yoko Kanno e superb.
2.Faye 100%. E comica, dar nici ea nu putea sa nu aiba un trecut mai straniu. Personalitate puternica...Iar Julia, pai despre Julia nu prea e mult de zis. Nu mi-a atras cu nimic atentia.
3.Spike, desi alegerea e cam grea, caci imi place si Vicious(slabiciune pentru par argintiu si maniaci).Stilul de lupta al lui Spike i se potriveste perfect cu personalitatea(calm, stabil). Plus umor...
4.Live in Baghdad
2.Faye 100%. E comica, dar nici ea nu putea sa nu aiba un trecut mai straniu. Personalitate puternica...Iar Julia, pai despre Julia nu prea e mult de zis. Nu mi-a atras cu nimic atentia.
3.Spike, desi alegerea e cam grea, caci imi place si Vicious(slabiciune pentru par argintiu si maniaci).Stilul de lupta al lui Spike i se potriveste perfect cu personalitatea(calm, stabil). Plus umor...
4.Live in Baghdad
![[Imagine: gameswlpp_79.gif]](http://i126.photobucket.com/albums/p107/aiwana/gameswlpp_79.gif)