13-06-2011, 08:14 PM
Of Doamne, când mă gândesc că s-a mai dus un an, şi iată ! Am terminat clasa a VIII-a.
Oricum, nu o să vorbesc acum despre finaluri triste sau despărţiri dureroase, pentru că n-a fost deloc aşa. Deeci.... :X Banchetul din clasa a 8a.... : - "
Era imposibil să nu zâmbim ! Ca orice banchet, am petrecut împreună până în ultima clipă, am râs şi .. well, da... am şi băut un pic, aşa... în echipă.
* laughs *
Fotografii - GOD ! De fapt, noi, elevii,. nu am făcut deloc fotografii, hai să zicem doar câteva, în rest, au făcut doar profesorii. Adevărul e că noi am fost prea ocupaţi cu dansul. Nici nu am mai mâncat tort. :]] Cum spuneam, am ţinut-o în chefuri.
Profsorii s-au mirat cum de mai avem atâta energie să dansam, să ţipăm [ duuuh` ] and so on. ^^' Şi... mda, acolo mi-am rupt eu o chestie enrventă de la pantofi - adică tocmai la " Dansul Pinguinului ".
Pfff, ce-aş mai vrea îcă un banchet ca acestaaaa ! xD

Era imposibil să nu zâmbim ! Ca orice banchet, am petrecut împreună până în ultima clipă, am râs şi .. well, da... am şi băut un pic, aşa... în echipă.

Fotografii - GOD ! De fapt, noi, elevii,. nu am făcut deloc fotografii, hai să zicem doar câteva, în rest, au făcut doar profesorii. Adevărul e că noi am fost prea ocupaţi cu dansul. Nici nu am mai mâncat tort. :]] Cum spuneam, am ţinut-o în chefuri.

Pfff, ce-aş mai vrea îcă un banchet ca acestaaaa ! xD