Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Superstitii

Superstitiile sunt niste chestii total neadevarate inventate de oameni.Omul,in general, trebuie sa se scalde intr`o iluzie a sigurantei si astfel in mintea unora foarte devotati si increzatori in aceste tampenii incep sa infloreasca idei cum ca daca ei vor face trei pasi inapoi si vor da trei flegme pe asfalt cand le trece mata neagra prin fata atunci lor le va fi bine. Romanii,in special, sunt niste fiinte foarte superstitioase, noi nefiind nici foarte inteligenti in anumite situatii. In orice caz, nimeni nu ar trebui sa creada in aceste tampenii si nici decum sa citeasca superstitii despre lucrul de care omului ii este cel mai frica si anume moartea cum a facut Ichigo. O persoana, oricat de curajoasa este ea, trebuie sa aiba impresia constanta ca intotdeauna va exista si o parte buna a lucrurilor. In caz contrar, acea persoana o va lua razna pentru ca asa e firea omului. Acum nu sugerez ca Ichigo o va lua razna. 21 Doamne fereste ! Chiar si prin expresia "Doamne fereste" omul isi implanteaza in cap ideea ca daca a spus asta Dumnezeu va face ca asta sa nu se intample. In fine. Deja deviez de la subiect. 21 In concluzie,sunt niste cretinisme.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

Răspunsuri în acest subiect
Superstitii - de Ichigo. - 02-06-2011, 12:10 AM
RE: Superstitii - de Reveuse - 02-06-2011, 12:26 AM
RE: Superstitii - de Rin - 02-06-2011, 01:17 AM
RE: Superstitii - de Ichigo. - 02-06-2011, 10:00 AM
RE: Superstitii - de Rin - 02-06-2011, 11:27 AM
RE: Superstitii - de Me†al. - 02-06-2011, 05:00 PM
RE: Superstitii - de Mad Hatter - 06-06-2011, 11:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)