24-05-2011, 09:47 AM
♥Venus^.^Roseta♫ are dreptate. Eu sunt încă boboaca și am trecut și eu am avut aceeași teama. Stai calma! Vei vedea ca , după ce te obișnuiești cu noul mediu , vei începe distracția. Începutul e greu. Adevarat , dar după ce treci acest prag vei vedea cât de super e aceasta noua călătorie . Îți va plăcea sa fi bobocel .
Sunt sigura ca îți vei face multi prieteni, propriul grup.^_^
Cat despre liceul la care sunt...Se învață foarte bine, dar exista și mici minusuri. M-am înscris la câteva cluburi , ceea ce te sfătuiesc și pe tine [dacă ai timp, desigur]. Sunt la mate-info , clasa A, și singura problema pe care o am cu acest profil e proful meu de mate [ e înfricoșător -_-''''] și unii dintre colegi [asta e! îmi place sa ma bat uneori cu băieții
]
Anyway... Îți urez mult noroc la examen și vreau sa îmi spui și mie la ce liceu și profil ai intrat.
Gambate!^^ Jaa ne!
Sunt sigura ca îți vei face multi prieteni, propriul grup.^_^ Cat despre liceul la care sunt...Se învață foarte bine, dar exista și mici minusuri. M-am înscris la câteva cluburi , ceea ce te sfătuiesc și pe tine [dacă ai timp, desigur]. Sunt la mate-info , clasa A, și singura problema pe care o am cu acest profil e proful meu de mate [ e înfricoșător -_-''''] și unii dintre colegi [asta e! îmi place sa ma bat uneori cu băieții
] Anyway... Îți urez mult noroc la examen și vreau sa îmi spui și mie la ce liceu și profil ai intrat.
Gambate!^^ Jaa ne!