Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Oaa o, o... ce experienţe aţi avut21
Eu nu prea mă uit la "huta-huta" da' nah ca orice copil dornic de a afla mai multe... am început să butonez TV [menţionez că era trecut de ora doisprezece ceasul...] şi ajung pe primatv... mda... şi era o scenă cu "huta-huta"... am stat am privit şi ca să vezi... văd cum se întredeschide usa [eu stau cu bunicii... la un bloc ciudat21] iar eu am început să am panichez şi nu ştiam ce să fac [în mometul ăla... a început să îmi bată inima cu 500/oră]
Închid ochii asteptandu'mi soarta... şi văd că nu e decât căţeluşul meuZuppy03... deci mă speriasem aşa de tare... dar spre ghinionul meu intra şi bunica în camera iar eu tot pe "huta-huta" eram aşa că... of... i'a zis şi lu mama... şi mi'a luat TV şi mereu sta cu mine şi mă controlează noaptea...
[Imagine: GoAwayCL.jpg][Imagine: 5-4.png]

,,The words I’m saying right now
I don’t know if they’ll hurt you
They’ll probably make you hate me forever
You say that I’m not the same as I used to be
It’s not completely untrue
This new me is a stranger to me too"

[Imagine: Userbarrr.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Saky*Pyon - 16-05-2011, 10:21 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)