Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Comoara lui Barba Neagra - Carpe diem.

#26
ooc : Doamne ! Ce-ati inaintat, fratilor ! 24 Sa mai scriu si eu ceva... 4

Ps : Ma bucur ca sunteti atat de pasionati de scris ! 5)

bic :

In sfarsit ajunse pe insule. Vasul pe care urcase ajunsese la destinatie fara prea multe probleme. Nici nu fusese pe punte pentru a admira oceanul sau a vedea un rasarit ori apus de soare si totul din cauza fricii excesive si nejustificate fata de pirati.

Julietta cobori de pe vas. Nu avea prea multe bagaje cu ea. Era imbracata baieteste aproape. Cu pantaloni treisferturi, sandale usoare si comode in picioare, un tricou cu maneca scurta destul de mulat pe ea, cu un V generos in fata, care-i evidentia foarte usor valea dintre sani si cu parul impletit, apoi strans intr-un coc sofisticat, cum numai ea stia sa faca. Rucsacul in care avea tot ceea ce-i trebuia era pus in spate.

Stia ca va fi o aventura periculoasa, asa ca nu-si luase cu ea prea multi bani si cu atat mai putin bijuterii. Deci nu tu inele pe mana, nu tu cercei la urechi, nu tu lant la gat. Putea trece foarte usor drept barbat, daca n-ar fi fost tricoul ce-i trada adevaratul sex.

Aflase de pe vas ca acolo unde ajungea ea era o petrecere, asa ca intreba un localnic unde anume se tinea petrecerea si dupa ce primi indrumarile necesare, porni in acea directie. Cand ajunse la locul indicat, se opri uitandu-se in jur pentru a vedea ce fel de petrecere era aceea si ce fel de oameni erau stransi acolo, incercand sa remarce pe cineva interesant spre care sa se duca.

ooc : Cine doreste sau este la rand.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Comoara lui Barba Neagra - Carpe diem. - de Aveqetura - 15-05-2011, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Comoara lui Barba Neagra Aveqetura 3 3.969 04-05-2011, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Kenky.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)