Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La cisέlement

Ok deci.. hai ca am venit si eu, aleluia :))
Scuze de intarziere, sunt asa o aiurita, imi cer scuze.
Dar gata cu asta, dupa ce am citit capitolul asta parca mi-a cazut faţa.. O_O[dar nu in sens bun.]

1`Idea.. aa ce sa spun de ea, nu am inteles-o absolut de loc.
Nu prea mi-am dat seama de ea din cauza anumitor lucruri.
Totul a fost intortochiat. : |

2` La descriere te-ai descurcat asa, insa ai descris la haine, la vestimentatir cu caruta... : ))
Doar ca din cauza asta ai sarit multe si totul s-a transformat intr-o catastrofa.. DX
Deci deja mi s-a acrit, pentru ca nimic nu prea m-a fascinat, inafara ca ai descris pe aia.. nimic interesant nu mi-a captat atentia.
Mai este ceva, tu cand incercai sa pui actiunea sa spune asa: "o striga pe satena. Avea parul x, haina y.." si tot asa, incat nici nu ai mai continuat ce dorea sa faca respectivul.
Totul a fost grabit, actiunea a fost seaca.
Ai propoziti foarte secate de volum, de ritm sa spun asa, pentru ca nu prea m-au atras si in acelasi timp prea simple si chiar fara noima puse... : (
Incearca si tu sa nu mai descrii asa de abundent hainele celorlalti, nu te mai axa asa de furtunos pe vestimentatir sau le look sau mai stiu eu ce.. incearca sa descri mai putin, uite iti dau un exemplu [si asta este si + actiune, adaug si asta ca sa vezi cum ar fi mai bine]: "Se auzea o voce din spatele nostru, curioase ne-am intors privirile spre persoana ce striga de zor pe cineva.
Baiatul alerga in graba, parul sau blond deschis ii flutura in toate partile, acoperindu-i frundea odata cu ochii aceia albastrii senini. Incerca sa-l prinda pe brunet, ca sa ajunga in aceiasi linie cu el..."
si tot asa sa spunem.
Deci iti spun de acum, lasa naiba descrierea vestimentara, pentru ca ai omis multe lucruri precum: sentimentele, actiunea, descrierea peisajelor.. si te-ai incurcat cu multe.
Daca ar fi sa taiem partile de unde tu ai spus cate ceva de cutare, mai mult vestimentatia ai descris-o, asa ar iesi maxim opt randuri sa spunem, asta fiind minim, poate zece.. dar nu cred.
Nu mai tot descrie, nu este necesar descrierea vestimentara mereu, ptoi sa spui de asta dar intr-o cantitate mult mai mica, cateva detalii, nu toate, mai lasa si cititorul sa-si imagineze.

3` Ai greseli, asta s-a vazut, mai ales ca unele propoziti au fost puse aiurea.. --"
Pe langa asta, pui in ghilimele la dialog acolo, cateva aspecte la care se gandesc per. sau na miscari pe care le fac in timpul vorbiri. Nu mai face asta si nu mai pune punct dupa ce termini un dialog..doar daca este necesar, dar daca e sa descrii in continuare, pui o virgula si continui, fara ghilimele si fara liniute si etc.
Inca ceva daca vin semne de exclamare su intrebare, nu incepi cu litera mare la dialog cand vrei sa descrii ce fac pers. in timpul discutiei, ci scri tot cu litera mica, in coninuare. ^^
Ai grija la puncte, ca am vazut ca le-ai pus si prin alte parti, poate in loc de virgule.. nu stiu, doar ca arata urat si nu este corect. Incearca si tu sa iti corectezi capitolele inainte de post. :]
A si vezi ca se intampla sa scri numele persoanjelor cu litera mica, fi mai atenta.

Si multe altele, cam atat pana acum, ceva laude nu prea am sa-ti spun, chiar nu am.
Insa doresc sa vad evolutia, sper ca nu am fost prea dura, insa este o critica constructiva.
Si sper sa te ajute.. sper ca nu te-am suparat. : ((

Răspunsuri în acest subiect
La cisέlement - de Zummy - 02-05-2011, 10:01 PM
RE: Une tache dü chocolat - de Katniss - 02-05-2011, 11:52 PM
RE: Une tache dü chocolat - de Nixu - 03-05-2011, 04:29 PM
RE: Une tache dü chocolat - de hiimera - 03-05-2011, 05:17 PM
RE: Une tache dü chocolat - de Zummy - 04-05-2011, 05:28 PM
RE: Une tache dü chocolat - de hiimera - 10-05-2011, 10:01 AM
RE: Une tache dü chocolat - de Zummy - 13-05-2011, 11:20 PM
RE: Une tache dü chocolat - de hiimera - 14-05-2011, 09:41 AM
RE: La cisέlement - de Zummy - 19-05-2011, 08:01 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: