Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~Life is a long lesson in humility~

#2
O.K. Deci am terminat de scris si al treilea capitol si, pentru ca nu mai am rabdare, il voi posta. Insa va avertizez ca contine scene hard, de +18, cred ca se potriveste mai bine decat +16.
Sper doar ca veti fi multumiti.

Capitolul III

Se trezi dintr-o data simtind cum un val de apa rece ca gheata se prabusea peste ea. Dadu sa sara in picioare, dar nu putu sa faca nicio miscare. Mainile si picioarele ii erau legate atat de strans incat la cea mai mica miscare,franghia i se adancea in carne, sfasiind-o. Privi in jurul ei si realiza ca era intr-o pivnita luminata doar de un bec chior, culcata pe o saltea jegoasa al carei material ii provoca mancarimi, ea insasi fiind dezbracata. Unul dintre tipi avea o galeata goala in mana, dandu-si seama ca aruncase apa din galeata peste ea ca sa o trezeasca. Nu spuse nimic, doar ii privea pe tipi care susoteau putin mai departe de ea, apoi ii vazu ca se indreapta ranjind catre ea. Unul dintre ei se apleca si ii desfacu franghia de la maini doar ca sa i le potriveasca in V, in jurul lui. Nu intelegea de ce facuse tipul acela acest lucru, insa atunci cand il vazu pe celalalt desfacandu-se la curea, intelese cu groaza ce avea sa urmeze. Incepu sa tipe disperata dupa ajutor si sa se zbata, insa primi un picior puternic in stomac si capul ii fu tras puternic pe spate, ca mai apoi sa simta cum tipul cel mare se pregatea s-o violeze. Tipa din nou, rugandu-se de ei cu lacrimi in ochi s-o lase in pace, dar fara niciun rezultat. Dimpotriva, tiptele ei il enervasera pe cel mare cu strigatele ei, asa ca incepu sa o loveasca fara mila. O lovea cu putere in stomac si spate, cu picioarele, iar peste fata si cap ii repezea nenumarate palme si pumni.
Roxanne incepuse sa scuipe sange si sa ramana fara voce, iar cu fiecare lovitura pe care o primea in spate sau stomac simtea cum oasele ii sunt zdrobite, tot ce mai simtea acum fiind o durere surda in tot corpul. Pumnii si palmele ii umflasera fata, spargandu-i buzele si nasul, umflandu-i ochii. Se simtea ca si cum s-ar fi prabusit intr-o prapastie, cum fiecare os ii era rupt, fiecare bucata de muschi lovita pana cand i se sfasia carnea. Vazand ca tipul nu renunta sa o loveasca precum o bestie, inceta sa mai tipe dupa ajutor, gemand doar de durere. Multumit de rezultat, el se opri si din nou se intoarse spre picioarele ei. Roxanne il privea cu ochii inlacrimati cum ii desfacuse picioarele si isi musca buzele pana la sange, stiind ca ce avea sa fie mai rau abia acum urma.
Tipul o patrunse cu putere, rupandu-i himenul dintr-o data, provocandu-i o durere groaznica, ca si cum mii de sabii ar fi taiat-o, patrunzandu-i carnea in mii si mii de locuri. Incepu sa planga si mai rau, rugandu-se la Dumnezeu sa faca o minune si s-o scape sau s-o omoare pe loc. Dumnezeu insa, se pare ca nu ii asculta rugaminte, caci cosmarul continua. Era distrusa, nu mai avea putere sa mai faca vreo miscare sau sa planga, tot ce mai putea face era sa ii priveasca pe cei doi cum o batjocoreau. Sangele ii curgea din rani si tot corpul ii era moale, fara vlaga, ca si cum nu ar mai fi avut vreun os intreg in el, nici macar nu o mai durea, fiecare parte fiindu-i amortita. Inchise ochii, nemaiputand suporta sa ii priveasca si incepu sa-si aduca aminte de trecut, gandindu-se cat de bine ii fusese atunci. Nici macar doamna Firefrog si pedepsele ei nu se puteau compara cu cosmarul prin care trecea ea acum. La un moment dat, isi pierdu din nou cunostinta, dar dupa o noua galeata cu apa si cateva lovituri administrate de cei doi, fu trezita si nevoita sa suporte parca, la nesfarsit, acel cosmar.
Cei doi o violau cu schimbul, iar atunci cand gemea prea tare sau se zbatea, o luau iar la bataie. Era atat de distrusa, isi dorea din tot sufletul sa moara, sufletul ii plangea cu lacrimi de sange si simtea in piept o durere atat de mare incat avea impresia ca ii va despica pieptul in doua. Isi dorise ca macar virginitatea sa o piarda cu cineva care sa o iubeasca, insa nu avusese parte de noroc. Acei tipi ii distrusesera si ultima parte de copilarie pe care o mai avea in ea, ii furase inocenta, ii calcasera in picioare ultima picatura de demnitate si mandrie pe care o mai avea in ea. Ce facuse atat de rau incat sa i se intample asa ceva?
Nici macar doamnei Firefrog, pe care o ura mai mult decat orice, nu dorea sa i se intample asa ceva. De ce oare Dumnezeu o mai tinea pe Pamant daca o facea sa sufere atat de mult? Toate aceste ganduri i se invarteau prin cap, dar incetul cu incetul incepura sa se aseze cuminti, deasupra lor ramand un singur gand. Acest gand fu scris cu sange pe inima fetei, ea insasi simtind cum orice picatura de mila sau inocenta ii dispareau pe masura ce minutele treceau, iar ura incepea sa ii cuprinda inima, impietrind-o. Dar acel gand inca ramanea scris cu sange in gheata ce ii invaluise inima ca o armura. "Ma voi razbuna pe toti cei care m-au facut sa sufar, incepand cu acesti doi idioti si terminand cu cotoroanta aia batrana."
Totul incepuse din nou sa se intunece in fata fetei, pe masura ce ura o cuprindea. Corpul ii era lovit si violat in continuare, ranile inca le simtea cum ii sangerau,dar nimic din toate astea nu o mai interesau. Astepta ca cei doi sa se plictiseasca si sa o lase in pace, ca sa se poata odihni, dar mai ales sa se gandeasca la un plan de razbunare.
Ore in sir, cei doi barbati au abuzat-o fizic si sexual, dupa care au renuntat intr-un sfarsit, obositi. Au urcat scarile, iesind din pivnita si incuind usa, lasand-o pe tanara intr-o balta de sange, lesinata.
~Love isn't that simple; you can't say is outloud, you have to feel it~
~There is no endless torture for a human than his own thoughts~

http://janyne-feaver.livejournal.com/
http://noisyboisy.wordpress.com



Răspunsuri în acest subiect
The panther girl - de kyra_kyralyne - 09-05-2011, 11:04 PM
RE: The panther girl - de Katniss - 09-05-2011, 11:56 PM
RE: The panther girl - de kyra_kyralyne - 11-07-2011, 10:41 PM
RE: The panther girl - de kyra_kyralyne - 12-07-2011, 12:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Long-lost Memories !!! yaoi maniac 1 2.831 31-10-2010, 01:35 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)