08-05-2011, 12:37 PM
Ca o oaie capie, ajung si eu pe-aici mai tarziu decat trebuie. Bine macar ca e weekend, ca altfel n-aveam timp nici sa mor.
Nu mai pune dupa conjunctia ''dar'' virgula, ca ti-o bag in fund! De ce o pui? Pot si eu sa cer o justificare?! Nu ai o justificare. Virgula o pui numai in momentul in care ai o constructie incidenta, iar tu nu ai asa cevaaaaa!
Cine dracului e Issabela?! E jigodia aia de neva-sa, care a avortat un bebe?! Manca-mi-ar tot acidul sulfuric de la masina
)
Iiii, ce mi-a placut cum i-a raspuns cand a intrebat daca e mai buna ca ea *rolling on the floor* Demn de milioane, Mira *rooling on the floor*
Omg O.o Ce dracu' cauta jigodia aia inca acolo? Vrea sa-i jumol paru'?
Nu-mi vine sa cred ca Jesse a plecat
De ce a plecaT?
Trebuia sa lupte, nu sa plece....
Ce dracului? 
Cine s-a intors?
Vreau sa stiu cine s-a intors O.o E de rau? De ce ne tii in suspans?
Vreau sa stiuuuu *puppy eyes* Adu-ne repede next'
Puuup!
Nu mai pune dupa conjunctia ''dar'' virgula, ca ti-o bag in fund! De ce o pui? Pot si eu sa cer o justificare?! Nu ai o justificare. Virgula o pui numai in momentul in care ai o constructie incidenta, iar tu nu ai asa cevaaaaa!
Cine dracului e Issabela?! E jigodia aia de neva-sa, care a avortat un bebe?! Manca-mi-ar tot acidul sulfuric de la masina

Iiii, ce mi-a placut cum i-a raspuns cand a intrebat daca e mai buna ca ea *rolling on the floor* Demn de milioane, Mira *rooling on the floor*
Omg O.o Ce dracu' cauta jigodia aia inca acolo? Vrea sa-i jumol paru'?
Nu-mi vine sa cred ca Jesse a plecat

Cine s-a intors?

Vreau sa stiuuuu *puppy eyes* Adu-ne repede next'
Puuup!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour