Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Press it.

1. Prima : So...that sunset's like Hell. Adoooor poza asta, credeam ca arde ceva in prima clipa cand am vazut-o. E absolut geniala [seamana cu tine], culorile foarte bine scoase in evidenta si-mi plac cladirile alea cam moarte care abia se vad. Se vede ca n-ai editat-o, parca'i lipsesc niste retusuri, but i wanna keep seein' stuff like this.

2. A doua : Locul asta...nu ma fascineaza. Si totusi poza e destul de reusita, cerul arata foarte bine si cladirea e prinsa dintr-un unghi destul de oke. Dar totusi, imi aduce aminte de politica 21.

3. A treia: Poza asta îmi aminteşte de-o poză de-a mea. Clădirea arată genial [I think i saw it before [wtf, acuma'm am văzut că'i din Budapesta 21]], iar unghiul din care-ai făcut poza e perfect, adaugă o doză de măreţie clădirii.

4. A patra : Budapesta, ai? Să moară Jibii, locul ăla seamănă genial de bine cu Viena [cel puţin pozele mele seamănă cu ale tale 21]. Vitrina şi păpuşa...so chiut [am şi vreo două poze similare 15], îmi place că te-ai gâdit la aşa ceva, ideea e prea tare. Lumina...parcă reflexiile alea de pe vitrină's cam ciudate, dar oricum nu prea ai ce face cu ele; unghiul din care-ai făcut poza e destul de oke, planta aia cam completează vitrina.

5. A cincea : Asta-i o catedrală, o clădire istorică sau ceva de genu' construită în stil gotic [so like in Viena]. Şi-mi aminteşte de altă poză de'a mea 21; arată foarte bine, another good idea from you, iar unghiul ales e genial [i mean şi eu am făcut la fel].

6. A şasea : Ei bine...poza asta mi se parte prea tare. Ador panorama din spate, iar lumina e foarte bine proporţionată.

7. A şaptea : Hmm, copacul ăla arată destul de mişto, dar aşa în mare nu mi se pare o raritate. Plus că poza mi se pare cam prea lumiată.

8. A opta : Heeeră?! Waaii, de când n-am mai fost p'acolo 21. Poza asta totuşi mi se pare cam neclară şi puţin întunecată. Dar copacii ăia arată destul de mişto [şi după podul ăla parcă se găsea vată pe băţ 105]

9. A noua : Umbra aia...mi-a luat ceva s-o văd. Dar chiar pică mişto, plus că-mi plac lalelele alea mov, deşi sunt cam întunecate.

10. A zecea : Debarcaderul din Heră, prins destul de mişto. L-ai fotografiat de pe pod, cred. Şi norii arată că ploua [wtf, când mergem în Heră, soarele e obligatoriu]. Unghiul e foarte bine ales, îmi place cum bărcile aşezate frumos sunt parcă înrămate de copaci.

11. A unsprezecea : Budapesta...noaptea, arată prea mişto [eu am văzut-o numa' din tren]. Luminile pică genial pe apă, tot peisajul îmi aminteşte de nopţile de vară. E preea chiut, luv it <3

12. A douăsprezecea : Nu merge 21. Adică mie personal nu-mi dă decât o tipică eroare.

13. A treisprezecea : Vaci? You make me laugh. Mă întreb de unde ai făcut poza asta trăsnită, arată prea genial. Şi munţii ăia din spate arată mişto, dar parcă vacile's cele mai cool 3. Din punct de vedere al calităţii e ok, adică e clară şi lumina e absolut normală.

14. A paisprezecea : Vaaaaară. Era vară, nu? Dacă nu, poza nu-mi mai place. Îmi amintesc că primăvara asta mă plimbam cu nişte fete prin bazinele alea [erau goale]. În fine, ai prins foarte frumos arteziana aia antică, parcă ai mai înviorat-o.

Am obosit. M-am obosit pentru tine 15

Răspunsuri în acest subiect
Press it. - de Nya. - 27-08-2010, 02:58 PM
RE: Un click . Åži nimic mai mult . - de Mitchy - 24-04-2011, 04:43 PM
RE: Un click . Åži nimic mai mult . - de Sayuuki - 05-05-2011, 02:17 PM
RE: Un click . Åži nimic mai mult . - de Nya. - 01-09-2011, 03:13 PM
RE: Un click. Și nimic mai mult. - de Lorely - 04-09-2011, 12:38 AM
RE: Un click. Și nimic mai mult. - de Elyy - 04-09-2011, 11:39 AM
RE: Un click. Și nimic mai mult. - de Pequax - 29-10-2011, 07:11 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)