01-05-2011, 05:37 PM
Eu cu Gaby ma inteleg foarte bine (chiar daca nu prea ne vedem, doar e in Italia si e si cu munca, copii - ce cute sunt, ii iubesc ;x *eu si copii :]]* -, sotia si altele). Cand eram mai mica (poate 7-9 ani) mi s-a zis ca e frati'miu dar nu mai retinusem eu (nu bagam de seama) si, cand venea in vizita si toti il pupau pe obraz si il luau in brate la fel faceam si eu, desi nici nu-i stiam numele sau cine este. :]] Oricum, a fost frumos sa vina in Romania in ziua cununiei lui Ileana cu Gabriel (Gaby mai pe scurt - yeah, pe amandoi ii cheama asa si pe Cristi il mai cheama si pe Cristi din Germania sau in ce tara o mai fi celalalt frate vitreg al meu :]] - are si el o fiica buna, blonda, draguta si etc. :]]). Cu sotia lui ma inteleg si mai bine. Oricum, fiind frati'miu vitreg nu e ca si cu celalalte surori sau frate... ;-? E mai acceptabil si na, e frati'miu vitreg, nu prea cred ca are vrun drept. Oricum, sper sa ma ia si pe mine in Italia cand o fi (adica, poate ma trece pe buletin sau ce a zis tata ;]], ar fi un cadou minunat pentru anii in care nu mi-a cumparat nimic de ziua mea, el fiind departe - seamana cu melodia lui Smilei). Cu frati'miu Cristi inca n-am avut ocazia sa ma cunosc, desi nu ma intereseaza de existenta lui. Mi-ar placea doar sa-i vizitez tara (care habar n-am care e) in care locuieste momentan daca e frumoasa (sper ca fiica'sa sa nu fie vreo scorpie sau cum a aparut in poza - machiata si fandosita -...).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2