29-04-2011, 10:24 PM
Heeeiii >:D<
Nici nu stii cat am asteptat acest capitol ! Ai avut de toate :descrierea perfecta ,la fel ca si naratiunea . Heh , dialog nu ai avut ,dar a fost mai bine fara .<3 Ei doi s-au intalnit din nou . . .8-> . Huh , parca sangele imi fierbea atunci cand citeam fazele alea romantice .:]] Oare vor fii din nou impreunaa ?=p~
Totusi , astept capitolul si nu conteaza cand apare ,doar sa apara . <3
Aah ,si te rog anunta-ma cand pui urmatorul capitol .
P.S. Scuze pentru comentariul asta scurt ,dar ma grabesc . Promit ca ma revansez cu urmatorul .
Hugs .
Nici nu stii cat am asteptat acest capitol ! Ai avut de toate :descrierea perfecta ,la fel ca si naratiunea . Heh , dialog nu ai avut ,dar a fost mai bine fara .<3 Ei doi s-au intalnit din nou . . .8-> . Huh , parca sangele imi fierbea atunci cand citeam fazele alea romantice .:]] Oare vor fii din nou impreunaa ?=p~
Totusi , astept capitolul si nu conteaza cand apare ,doar sa apara . <3
Aah ,si te rog anunta-ma cand pui urmatorul capitol .
P.S. Scuze pentru comentariul asta scurt ,dar ma grabesc . Promit ca ma revansez cu urmatorul .
Hugs .
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley