Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sunt o soseta si atat.

Haleluia si Amin

Multe intrebari aicilea vad 21 Soseta nu o so mai lungeasca si o sa intre direct in branza(branzaaa8)

Intrebari sunt destule si o sa raspund la toate.Cum ziceam SA INTRAM IN BRANZAA

So Hey Asha.Normal ca sosetuta vrea sa iti fie prietena.Soseta nu musca si e prietenoasa 214
Intrebari:
Folosesti des "aicilea" ? [imi place cum suna] DA!Mai am eu o ciudatenie inafara de aicilea.Muff muff.Muff muff poate insemna ORICE.Chiar si f**k you uneori 21
Care e animalul tau preferat?
Grea decizie......cred ca dinozaurul cu fundita.21 Nu,glumesc,iubesc animalele mai ales caini si pisicile.SUNT ASA PUFOASE!
Cum te'ai descrie intr'un cuvant?
Nebuna-in toate sensurile cuvantului,mai putin alea care includ sanatorii si spitale 4(da cine stie) xDD
Te uiti la filme horror?Daca da, care e preferatul tau?
Nu fiindca orice vad de groaza visez de la un capat la altul.Am vazut insa toate Scary Movie.Se pune?
Iti place fotbalul?
Nu chiar desi sunt stelista din tata in fiu si apoi in fica.21

Omg oxygen,esti genu meu pe sistem.Si pot fi orice culoare vreau.Ca pufoasa sunt.Sunt o pufosenieee 4 Deci lasa-mi un mesaj ceva.Ne prevad un viitor stralucit ca prieteni 15
So puncte in plus ca esti din botosani si iti place 4minute.
Da,imi place yaoi desi tind mai degraba spre yuri-nu faceti blehh sau ceva ca va spanzur cu soseta-
Imi place fotografia foarte mult,desi nu am cu ce.(Un tel de 2,5 mp.Seriously bleah)
Da,si scrisul il iubesc.O sa postez cat de curand niste one shoturi.O sa fie bune de aruncat da incerc sa ma perfectionez.
Si ummm daaa imi place si desenu.Desi tovarasa flaky e mult mai buna ca mine asa ca o las pe ea acolo(tovarasa flaky e cu mine la scoala si tovarasa flaky mi-e sis de vreo 6 ani,asta e istoria noastra)

ANG!Omg ang reply'd.Nu stiu de ce toti useri mai cunoscuti imi par vedete oarecum.Un autograf ceva?4
Si uraa,alta botosaneanca.
1.Pai stau mai pe la marginea orasului asa 5
2.Invat la scoala sosetelor.Sectiunea pufoasa.
3.Nu chiar.Cum ziceam mai sus,sunt cam varza dar imi place uneori.

Well hello Auburn.Multumesc si din cate stiu chiar sunt asa.Mai ales prietenoasa.
1.Nu
2.DA!Ii iubesc mult pe toti:cainele meu porto,pisica mea sagetuta si cei trei pui ai ei,Narsha,Clopotel si Grasunel.
3.De toate.House,gossip girl,seinfeld,friends,2 and a half men,gilmore girls.Ultima si friends fiind preferatele mele.
4.Am 4 in casa.Deci DUH,le iubesc mult.
5.Nici macar nu ai idee 19
6.Stiu de zup de cam asa,2 ani.Da sa zicem ca aicilea am ajuns acum.

PHEW'.Soseta a obosit.Muff muff.Da soseta asteapta mesaje si din astea si poate daca postez niste one shoturi mai tarziu cateva commuri.5

Sosetuta pleaca acum *isi ia nasturi si se indreapta spre usa*
Muff muff

Răspunsuri în acest subiect
Sunt o soseta si atat. - de Sosetuta' - 25-04-2011, 08:31 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Camelie. - 25-04-2011, 08:47 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Ang. - 25-04-2011, 08:58 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Auburn. - 25-04-2011, 09:25 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Flaky - 25-04-2011, 10:00 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Sosetuta' - 26-04-2011, 09:43 AM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Zuza. - 26-04-2011, 01:53 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de Daria - 26-04-2011, 07:56 PM
RE: Sunt o soseta si atat. - de anime_addicted - 27-04-2011, 04:07 PM