Thx ^^
da ... il iubesc nespus xDD totusi sper sa nu fie nici o problema cu el, mi se pare cam pervers XD
edit: Da nu am vazut anime'ul desi ma tenteaza xDD(program pentru weekend
 nu am vazut anime'ul desi ma tenteaza xDD(program pentru weekend  )Imaginea asta ma cucerit pur si simplu
)Imaginea asta ma cucerit pur si simplu Pe sani scrie Maria Holic , cam asa se vede
 Pe sani scrie Maria Holic , cam asa se vede
sa vad ce? curiozitatea a ucis-o pe nyuu xD dar am auzit ca are tente yuri
curiozitatea a ucis-o pe nyuu xD dar am auzit ca are tente yuri  o sa caut eu rapid niste secvente oricum nu am mai vazut un anime cap coada de ceva timp ... macar putin din cap xD
 o sa caut eu rapid niste secvente oricum nu am mai vazut un anime cap coada de ceva timp ... macar putin din cap xD
[edit]
abia akum am vazut ca esti baiat o.o cred ca esti primul pe care l-am vazut pe zup xDD

da ... il iubesc nespus xDD totusi sper sa nu fie nici o problema cu el, mi se pare cam pervers XD
edit: Da
 nu am vazut anime'ul desi ma tenteaza xDD(program pentru weekend
 nu am vazut anime'ul desi ma tenteaza xDD(program pentru weekend  )Imaginea asta ma cucerit pur si simplu
)Imaginea asta ma cucerit pur si simplu Pe sani scrie Maria Holic , cam asa se vede
 Pe sani scrie Maria Holic , cam asa se vede
sa vad ce?
 curiozitatea a ucis-o pe nyuu xD dar am auzit ca are tente yuri
curiozitatea a ucis-o pe nyuu xD dar am auzit ca are tente yuri  o sa caut eu rapid niste secvente oricum nu am mai vazut un anime cap coada de ceva timp ... macar putin din cap xD
 o sa caut eu rapid niste secvente oricum nu am mai vazut un anime cap coada de ceva timp ... macar putin din cap xD[edit]
abia akum am vazut ca esti baiat o.o cred ca esti primul pe care l-am vazut pe zup xDD
![[Imagine: tumblr_lm8vkfrhwO1qipthf.gif]](http://i855.photobucket.com/albums/ab115/xX_Crazy_Zatsune_Xx/tumblr_lm8vkfrhwO1qipthf.gif)
Nyuu <33:love:o//o:perv: