Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La multi ani

Pai.. in primul rand poezia ta n-are titlu. Titlul este elementul care deschide atat poezia cat si granitele cititorului. In al doilea rand: unde sunt semnele de punctuatie?? Trei puncte si o virgula vad eu in poezia ta si nu cred ca e de vina miopia mea. Tu cand vorbesti, faci pauze sau insiri cuvintele unul dupa altul fara sa respiri? Cred ca ai inteles ideea.
E prima ta poezie si tinand cont de asta nu ma asteptam la cine stie ce opere, insa uita-te si tu si analizeaza-ti creatia. Eu nu vad nici o legatura intre strofe, si singurele sentimente pe care le vad sunt suprematia pe care eul liric o acorda persoanei iubite. Ai exagerat foarte mult ( niciodata sa nu uiti/ ai lumea la picioare sau dar nicionada sa nu uiti/ vei fi mereu stelele toate) , nu spun ca nu e bine sa hiperbolizezi intr-o poezie, dar nu in acest mod.
Cand ma gandesc ca prima mea poezie a fost despre criminala din mine si a ta despre fiinta iubita... :))
Oricum.. eu iti urez succes in continuare, chiar daca nu stiu daca ai sa continui sau nu.

Edit:Mi-am dat seama ca tii foarte mult la aceasta persoana... insa nu este necesar sa dai atatea explicatii despre sentimentele tale fata de el, lasa-le sa se vada din poezie. Cat de personal ai luat-o :-s. Sa inteleg ca esti una din fetele care cred ca iubitul e centrul universului? Mai departe ma abtin ^^.
Mi-e foameee!!!

Răspunsuri în acest subiect
La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 12:33 AM
RE: La multi ani - de SnowFlake. - 25-04-2011, 12:56 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 01:02 PM
RE: La multi ani - de Assyria - 25-04-2011, 05:36 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 09:06 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 26-04-2011, 04:05 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: