23-04-2011, 01:14 AM
Am venit eu cu un comentariu
. Aseara nu stiu de ce nu am postat si aici, mi se pare ca ma grabeam sa *zzzzzz*, dar las acum si imi cer iertare ca am fost lenes si la aceasta sectiune nu am mai postat. *praying* Gomen, sweetheart!
Ca de fiecare data, ai adus un capitol magnific. Pe zi ce trece ma uimesti, ai un capsor plin de idei exceptionale.
Imi place si cum povestesti lucrurile, imbini totul dandu-i o nota de amuzamnet pe care o ador <3. Nu mi-a placut ca a fost un idiot care sa trebuiasca sa vorbeasca, insa asa e si in viata reala, cand trebuie sa taca cineva n-o face, bineinteles.
Intrarea in spital ma amuza, bine lucrat!
Ca de fiecare data, iti admir munca incantatoare! <3 Intotdeauna ne uimesti
si iti multumim de acest lucru! *hugs*
Te rugam sa ne aduci un alt capitol uimitor, iubita!
Noroc la tot asa idei bune si de-acum inainte si pentru totdeauna!
. Aseara nu stiu de ce nu am postat si aici, mi se pare ca ma grabeam sa *zzzzzz*, dar las acum si imi cer iertare ca am fost lenes si la aceasta sectiune nu am mai postat. *praying* Gomen, sweetheart!Ca de fiecare data, ai adus un capitol magnific. Pe zi ce trece ma uimesti, ai un capsor plin de idei exceptionale.
Imi place si cum povestesti lucrurile, imbini totul dandu-i o nota de amuzamnet pe care o ador <3. Nu mi-a placut ca a fost un idiot care sa trebuiasca sa vorbeasca, insa asa e si in viata reala, cand trebuie sa taca cineva n-o face, bineinteles.
Intrarea in spital ma amuza, bine lucrat!

Ca de fiecare data, iti admir munca incantatoare! <3 Intotdeauna ne uimesti
si iti multumim de acest lucru! *hugs*Te rugam sa ne aduci un alt capitol uimitor, iubita!

Noroc la tot asa idei bune si de-acum inainte si pentru totdeauna!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour