21-04-2011, 02:07 PM
Heya ^^ Cum de inca n-am comentat aici? Tolkien, dupa cum am mai spus in alte posturi, este un scriitor genial. Toata viata lui a lucrat la povestea asta. Desi nu multi stiu, Tolkien nu a scris dfoar trei carti despre Lord of th Rings. A scris douazeci si patru de carti care aveau cam acelasi subiect. Printre astea, evident se afla si trilogia de care ati mentionat mai sus. Nu cred ca multi ati auzit de "Silmarillion", "Bilbo's Last Song" sau "Hobbitul". Este adevarat ca trilogia Lord of the Rings a avut cel mai mare succes...dar totusi, eu cred ca si acestea meritau apreciate, mai ales ca autorul si-a petrecut aproape toata viata concepand aceste carto.
J.R.R. Tolkien este unul dintre scriitorii mei favoriti. A reusit sa ma impresioneze prin imaginatia lui si la un moment dat, sa-mi doresc sa fac chiar eu parte din acest 'roman'.
Cam atat am avut de zis...
J.R.R. Tolkien este unul dintre scriitorii mei favoriti. A reusit sa ma impresioneze prin imaginatia lui si la un moment dat, sa-mi doresc sa fac chiar eu parte din acest 'roman'.
Cam atat am avut de zis...
![[Imagine: 61516723.png]](http://img683.imageshack.us/img683/5668/61516723.png)
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !