20-04-2011, 04:34 PM

Eu promit colegelor mele tot felul de lucruri [ de la cele mai marunte chestii pana la unele importante ]. De obicei la biologie ne pune profa`pe echipe sa scoatem ideile cele mai importante ale lectiei precedente si toate "coechipierele" mele se bazeaza sa scriu eu tot si ele asculta muzica in casti sau glumesc intre ele. Odata le-am spus de la inceput ca voi face eu tot si sa stea ele cumintele, dar in pauza am inceput o carte foarte interesanta si am citit-o si in ora , zicandu-mi in gand : " Termin capitolul urmator si fac eu ideile alea imediat " , desi stiam clar ma voi prinde in cititul meu si exact asta s-a intamplat, deci ciu-ciu plan de idei. Era sa luam toate 4, dar am scapat.
Multe chestii asemanatoare mi s-au intamplat. Trebuia sa fac filmari si inregistrari pentru proiecte sau prezentari in powerpoint, dar pana la sfarsit am facut un nimic mare. Am promis ca merg petreceri , parcuri, cinemauri sau ca le iau cu masina la scoala , si au asteptat saracele mele prietene mult si bine si nici urma de mine.
Inca mai au incredere in mine [ nu stiu cum de ... ] si spera ca intr-o zi ma voi schimba si eu. =]]