Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste intortochiata

Buna. :D
Trec si eu pe-aici sa comentez.. In primul rand titul m-a "atras" caci este scris gresit:)) e cu "che" nu "chi".
2. Ai cateva greseli de tastare: "intrept"-indrept, "ma"-mea, "mirosing"-mirosind, "pute"-pune, "nime"-nimeni, "lun"-lung, "dragutii"-draguti, "radiand"-radiind, "indragostii"-indragosti, "portierea"-portiera, "baietii"-baieti, "clichet"-clinchet, "fta"-fata, "caneapeaua"-canapeaua, "acepta"-accepta, "tipan"-tipam, "trg"-trag, "lascivil"-lasciv etc. Ai unele cuvinte unde adaugi mai multi "i" decat trebuie, deci mai multa atentie la scris.
3. De ce ai descris-o pe Sakura odata..ca apoi sa o descrii din nou? N-are rost..
4. Unele propozitii sunt aiurea puse si nu am inteles mare lucru. Nu pui virgula unde trebuie sau nu o pui deloc, iar intr-o propozitie lunga, trebuie sa o recitesti de 2-3 ori ca sa-ti dai seama ce vrei sa spui.
In mare, nu este cine stie ce. Descrierea merge, dar se poate mai bine iar cumva, unele replici m-i se par copilaresti si ma fac sa rad chiar si cand nu este cazul. Incearca sa pui personajele intr-o lumina buna. In realitate daca cineva ar gandi cum gandeste Sakura si Sasuke in fic-ul tau..m-as intreba daca e fraier sau se preface.. Gata a intalnit-o, gata o iubeste. Par niste perceptii cam aiurea.. Astept capitolul urmator.
Asa vedem cat de originala este si ideea. Spor la scris si sper sa nu te superi pentru comm. Fiecare cu parerea lui;)
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste intortochiata - de *Black~~Heart* - 20-04-2011, 02:13 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Rose ^^ - 20-04-2011, 03:16 PM
RE: Dragoste intortochiata - de BlackSpiral - 20-04-2011, 04:03 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Alle - 21-04-2011, 06:42 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Miranda. - 21-04-2011, 10:24 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Maria - 22-04-2011, 07:07 AM
RE: Dragoste intortochiata - de *Black~~Heart* - 03-05-2011, 09:55 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Rose ^^ - 03-05-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Alle - 04-05-2011, 02:22 PM
RE: Dragoste intortochiata - de Miranda. - 06-05-2011, 09:46 PM