16-04-2011, 11:32 AM
Mood: Perversaa.
Status: . x Bla Bla. . x
Locaţie: Pe scaunuu albastru din fata mesei pe care este asezat monitorul cu boxele . etc etc.
Mănânc: Capsuneiii.
Beau: Nimic. [ momentan ]
Sunt îmbrăcat în: Un tricou alb si niste pantaloni scurti negri.
Ascult: Nimic ca nu imi mere boxele. De ce? pentru ca nu le-am dat drumul
.
Privesc: Cum masina a venit cu o viteza si a calcat un catel mic pe labuta : ((( .
Status mess: . x Geet. me ouut` of heree. < 3 . x
Vorbesc pe mess cu: Nana . : p
Citesc: Cei trei muschetari= ))
Mă gândesc la: Oare masina aia nare putin suflet pentru bietul catelus ?: o 3 [ adica omu din masina ]
Dating: Pfuuu `: - "
Doresc: Doresc `. . . Hm . . poiii as dori multe lucruri. dar unul din acestea ar fi sa pot zbura .
Iubesc pe: Peeee. mine ? mnuu iubesc un pisoias micut de culoare portocaliu si putin alb : x.
Nervoas pe: Ballonasu meu care sa spart.
Urăsc pe: Mamaliga , si drogatii ...
ÃŽmi lipseÅŸte: O bratara roz.
Abia aştept să: Ma duc in cimitir ;x
Status: . x Bla Bla. . x
Locaţie: Pe scaunuu albastru din fata mesei pe care este asezat monitorul cu boxele . etc etc.
Mănânc: Capsuneiii.
Beau: Nimic. [ momentan ]
Sunt îmbrăcat în: Un tricou alb si niste pantaloni scurti negri.
Ascult: Nimic ca nu imi mere boxele. De ce? pentru ca nu le-am dat drumul

Privesc: Cum masina a venit cu o viteza si a calcat un catel mic pe labuta : ((( .
Status mess: . x Geet. me ouut` of heree. < 3 . x
Vorbesc pe mess cu: Nana . : p
Citesc: Cei trei muschetari= ))
Mă gândesc la: Oare masina aia nare putin suflet pentru bietul catelus ?: o 3 [ adica omu din masina ]
Dating: Pfuuu `: - "
Doresc: Doresc `. . . Hm . . poiii as dori multe lucruri. dar unul din acestea ar fi sa pot zbura .
Iubesc pe: Peeee. mine ? mnuu iubesc un pisoias micut de culoare portocaliu si putin alb : x.
Nervoas pe: Ballonasu meu care sa spart.
Urăsc pe: Mamaliga , si drogatii ...
ÃŽmi lipseÅŸte: O bratara roz.
Abia aştept să: Ma duc in cimitir ;x
“â—Zambeste si arata`le ca nu`ti pasa â— Zambeste`,caci viatsa` i una si`i frumoasa`: )â—â€