12-04-2011, 09:43 PM
Proful de isto e cel mai tare prof pe care l-am cunoscut. Si credeti-ma ca stiu foarte multi
.
Are un stil aparte. Nu stiu, adica la ora lui e liniste totala si totusi noi ne distram. Da porecle haioase si nonofensive pentru fiecare. Cei mai tari sunt baietii din fata mea, "pui" "puiut" si "puisor". Eu sunt sherifa
A facut pana si un site, forum, cam ca asta, dar mai are nevoie de multi participanti ca sa ajunga la nivelul vostru, numai despre istorie
Avea si "Fazan Istoric"
. Si acum tin minte cat de haios a fost cand am vorbit despre Hitler. Desi lectia trebuia sa fie "teribila", el a facut-o atat de amuzanta.... Mie o data mi-a dat si 4 si tot imi placea stilul lui.
Prof ca el probabil nu o sa mai gasesc.

Are un stil aparte. Nu stiu, adica la ora lui e liniste totala si totusi noi ne distram. Da porecle haioase si nonofensive pentru fiecare. Cei mai tari sunt baietii din fata mea, "pui" "puiut" si "puisor". Eu sunt sherifa

Prof ca el probabil nu o sa mai gasesc.
![[Imagine: 61516723.png]](http://img683.imageshack.us/img683/5668/61516723.png)
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !