Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragă copile . . .

Nyaa, Nyaaa, Nyaaaa?! >:D< *huugs 'till leavin' breathless*

În mare ideea este genială, trebuie să recunosc nu prea întâlnită cel puţin de mine personal, şi destul de neaşteptată. Oricum, deşi ador istoria controversată a Franţei, a fost o plăcere să citesc ficul ăsta al tău, mai ales că este povestit din perspectiva unui personaj din interior. Poate că l-a un moment dat punctul interesant al naraţiunii s-a cam dus, iar mie mi s-a părut că unele fraze seamănă cu un articol de pe wikipedia, mai ales că ai adăugat atâţia ani. Dar oricum, sunt mulţi care nu ştiu aceste lucruri, ceea ce conferă ficului tău un caracter constructiv de invidiat.

Ai început foarte frumos [i was like...niciodată n-am văzut o descriere aşa de mişto a unei rochii din'astea pompoase *.*], doar că n-ai specificat numele personajul din perspectiva căruia povesteşti [poate aşa ai vrut, i mean some mistery is always interesting, dar o confuză ca mine are nevoie de nişte puncte de reper, totuşi], ceea ce mi s-a părut ciudat.
Naraţiunea : la tine curge foarte frumos, nu este deloc plictisitoare; iar îmbinată cu descrierea care mi s-a părut detaliată şi precisă textul tău arată foarte frumos. De greşeli sau alte chestii de genul nici nu mă iau, i mean this is a winning fic and we have no right to say it's less than amazing.

Deci, subiectul abordat mi se pare foarte...inovativ, hai să zicem. Scrii impecabil [i wazn't even waitin' for less from mah heartbreaker] şi, careva să zică deci, one-shotul e super mişto. Liked it veery much, keep writin' [and write some heartbreaker stuff, it fits ya]

Răspunsuri în acest subiect
Dragă copile . . . - de Nya. - 09-04-2011, 12:34 PM
RE: Dragă copile . . . - de Sayuuki - 12-04-2011, 06:23 PM
RE: Dragă copile . . . - de Nya. - 27-04-2011, 01:10 PM
RE: Dragă copile . . . - de yaoi maniac - 27-04-2011, 02:46 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: