Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire Medievală

#4
Bună, bună. Tot vroiam să îţi las comentariu dar se pare că abia acum am reuşit.

Păi, ca să încep cu ceva care mi-a atras atenţia, titlul. Dragii mei, din ' Iubire medicală ' nu are nici un sens. Eu zic că e ' Iubire medievală '. Plus că, dacă vă uitaţi pe tastatură C şi V sunt una lângă alta deci s-ar putea să fie varianta mea [ defapt sunt sigură de asta ].
Venus-Roseta, eu una nu sunt de acord cu tine. Îmi place mai mult cum procedează autoarea decât cum ai zis tu. Îmi place mai mult ' Sakura P.O.V. ' şi e mult mai potrivit.
În legătură cu ideea, sincer nu pot să îmi fac o părere de la primul capitol. Depinde cum o dezvolţi tu pe parcurs. Degeaba e originală la început dacă tragi spre o idee mai întâlnită spre final sau vice-versa. Aşa că, prefer să aştept până mai încolo ca să îţi dau o părere exactă în legătură cu ideile folosite.
Ai replici seci şi ocupă aproximativ jumătate din capitol. Ai pus dialog acolo unde chiar nu îi văd rostul şi din câte observ nici nu spui ceva concret.
Descrierea nu îmi place. Aş fi vrut să ştiu ce a simţit ea în momentul în care a aflat că tatăl ei a murit. Ar trebui să ghicesc eu sau ce ? Ai preferat să îl descri pe Naruto şi pe ea decât să ne trasnmiţi ce simţea ea atunci când l-a văzut.
Între ce ai scris din perspectiva Sakurei şi : ' Din perspectiva autorului ' puteai să laşi un rând liber pentru a evidenţia că începi o altă părere.
Estetica lasă de dorit. Adică, dialogul ăla care nu are nici cinci cuvinte maxim este foarte inestetic şi asta nu e bine pentru un fic.

Sper să văd îmbunătăţiri pentru că ai foarte multe puncte la care trebuie să avansezi. ^^



Răspunsuri în acest subiect
Iubire Medievală - de Tigroaica - 09-04-2011, 04:47 PM
RE: Iubire mediecala - de Rose ^^ - 11-04-2011, 11:33 AM
RE: Iubire mediecala - de hiimera - 11-04-2011, 11:53 AM
RE: Iubire mediecala - de Shadow. - 11-04-2011, 02:08 PM
RE: Iubire mediecala - de Flash - 11-04-2011, 06:59 PM
RE: Iubire Medievală - de Sho-Yo - 11-04-2011, 08:47 PM
RE: Iubire Medievală - de Dragonz Eyez - 12-04-2011, 10:27 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)