10-04-2011, 11:11 PM
Robotel - detaliile sunt...infiorator de ... nu`mi vine cuvantul. Oricum , desenul e foarte reusit. Sincer.
Ciel - pe Cielut al meu l`ai facut cam stramb. La parul & ochiul lui mai aveai de lucrat. Craniul e naiz.
Sweet my life - yeah , il ador. E numai desenul meu , numai si numai al meu. Cand am vazut ce ai scris jos am fost...praf. Nu am cuvinte , ador desenul.
Bommie - De ce are capul mare ? =) Dragut desen. Seamana cu Zuza.
Grell - mereu rad la desenul asta. E asa comic . Si`mi place , foaaaarte mult~.
Sebastian - desenul asta cred ca e preferatul meu [ inafara de cel cu acel cal ]. Cand ma uit la el simt ceva , transmite ceva , nu stiu daca intelegi. Ah si se vede ca ai lucrat mult la el.
spersamaipostezi.teiubesc.
Ciel - pe Cielut al meu l`ai facut cam stramb. La parul & ochiul lui mai aveai de lucrat. Craniul e naiz.
Sweet my life - yeah , il ador. E numai desenul meu , numai si numai al meu. Cand am vazut ce ai scris jos am fost...praf. Nu am cuvinte , ador desenul.
Bommie - De ce are capul mare ? =) Dragut desen. Seamana cu Zuza.
Grell - mereu rad la desenul asta. E asa comic . Si`mi place , foaaaarte mult~.
Sebastian - desenul asta cred ca e preferatul meu [ inafara de cel cu acel cal ]. Cand ma uit la el simt ceva , transmite ceva , nu stiu daca intelegi. Ah si se vede ca ai lucrat mult la el.
spersamaipostezi.teiubesc.