10-04-2011, 11:00 PM
Deamn ><. De cate ori am zis sa nu ma mai machez... dar tot nu pot.
Sunt obsedata de orice punctulet de pe fata. Mi s-a spus sa termin cu machiatul, ca nu am de ce, ca nu am pete cine stie ce. Dar nu pot
. Uneori imi e frica ca ma vad profii la scoala. Ca noi inca suntem mici si blabla
.
Sunt inebunita sa ma dau cu creion pentru ca imi place cum imi sta [am ochii verzi si da bine cu creion negru]. Nu prea am rabdare sa ma machiez, dar oricum ma fac eu cumva acolo. [cu creion sunt dispusa mereu
]. De pudra si fond de ten nu mai zic.
Nu sunt eu aia girly, ba dimpotriva... dar de la cosmetice chiar ca nu ma pot abtine
. Am si make-up artist, Kita.
Sunt obsedata de orice punctulet de pe fata. Mi s-a spus sa termin cu machiatul, ca nu am de ce, ca nu am pete cine stie ce. Dar nu pot
. Uneori imi e frica ca ma vad profii la scoala. Ca noi inca suntem mici si blabla
. Sunt inebunita sa ma dau cu creion pentru ca imi place cum imi sta [am ochii verzi si da bine cu creion negru]. Nu prea am rabdare sa ma machiez, dar oricum ma fac eu cumva acolo. [cu creion sunt dispusa mereu
]. De pudra si fond de ten nu mai zic.
Nu sunt eu aia girly, ba dimpotriva... dar de la cosmetice chiar ca nu ma pot abtine
. Am si make-up artist, Kita.
Cea mai reuşită semnătură.