Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

This N' That

#15
Capitolul 6
Alexander P.O.V


Ce timidă e micuţa mea soţie! A fugit speriată doar de la un micuţ şi drăguţ sărut. Trebuie să recunosc că e o senzaţie plăcută atunci când cunosc şi alte buze, nu numai cele ale Isabellei.
Am ieşit din vilă şi am văzut că trebuia să conduc maşina şatenei. Se pare că micuţa şi-a scăpat cheile, în graba ei de a scăpa de mine. Am zâmbit şi m-am urcat în maşină. Era destul de incomodă. Mică, cu doar două locuri, iar culoarea mă făcea să vărs. Gri. Să vezi ce o să îşi bată joc Will de mine. Ce caut eu într-un Porsche şi unde e Mercedes-ul meu?
Am oftat şi am ieşit din curtea casei, îndreptându-mă spre şcoală. Era timpul antrenamentului. Sper doar să mă întâlnesc cu frumoasa mea majoretă.
M-am oprit la un semafor şi am deschis torpedoul. Wow! Ce lucruri interesante! De fete! Rujuri şi farduri şi o poză cu mine şi Alexa. Opa! O poză cu mine şi soţia mea? Am luat-o în mână şi mi-am aruncat ochii peste ea. Era o poză de la nunta noastră. Trebuia să recunosc că era o mireasă foarte frumoasă. Sasha! La ce te gândeşti? Mi-am scurturat capul şi am pus fotografia la loc, închizând torpedoul.
Mi-am pus mâinile pe volan şi am văzut că semnaforul s-a făcut verde. Am apăsat pe acceleraţie. Nu a durat mult şi am ajuns în curtea liceului. Am parcat maşina şi m-am dat jos. Am intrat în interiorul clădirii, îndreptându-mă spre vestiare. Ca de obicei nimeni nu era pe acolo. Mi-am deschis dualpul şi m-am schimbat în echipament. O pereche de pantaloni scurti negri şi un tricou albastru. M-am încălţat cu o pereche de cramponi negri şi mi-am pus banderola de căpitan pe braţ. Am ieşit din vestiar şi m-am dus pe terenul de fotbal. Ce surpriză! Numai prietenul meu se antrena. Când m-a văzut s-a oprit din micul lui joc şi s-a apropiat de mine. Am început să râd, iar acesta şi-a dat seama imediat de mica mea aluzie. Ne-am aşezat pe bancă şi am început să vorbim. Despre un subiect nu prea plăcut: soţia mea.
- Nici măcar nu ştiu ce urmăreşte. A intrat pe sub pielea tatei foarte mult. I-a luat locul Isabellei în companie, iar acum vrea să îi ia locul şi în viaţa mea.
- Amice! O să fiu sincer cu tine! Ştii foarte bine care e părerea mea despre Isabella ta! Şi nu am mai spus nimic despre acel subiect, pentru tine. Dar sunt de acord cu Eric. Alexa e frumoasă, mult mai frumoasă decât curvuţa ta. Şi e mult mai bună. Dacă aş fi în locul tău, aş sări în sus de bucurie. De ce nu îi dai o şansă? Tata îmi spune foarte multe lucruri despre ea. Şi crede-mă! Tata nu m-ar bate la cap toată ziua pentru o persoană amărâtă. Mă duc să mă schimb.
S-a ridicat de pe bancă şi a început să se îndepărteze de mine. Cuvintele lui m-au pus pe gânduri. Cum făceau mereu. Poate ar trebui să văd mai bine. Ştiu că tata se gândeşte la binele meu şi de asta mi-a aranjat căsătoria. Poate ar trebui să dau o şansă acestei căsătorii.
M-am ridicat de pe bancă şi m-am dus în vestiar, pentru a discuta din nou cu prietenul meu. Înainte să intru, o mică ceartă m-a oprit. Erau Will şi Isabella. Ce naiba căuta ea aici? Şi de ce nu m-a căutat?
Am întredeschis uşa şi am văzut că roşcata îl imbrăţişa pe blond, iar acesta încerca să o dea jos de pe el. După ce a reuşit s-a dat câţiva paşi înapoi şi s-a întors cu faţa la ea. Fata avea o privire care cerşea milă.
- Te rog iubitule! Vreau să fim împreună! Dacă vrei îl părăsesc pe Sasha pentru tine. Pe tine te-am iubit în tot acest timp şi nu mai vreau să suport săruturile şi atingerile lui Alexander. Te vreau pe tine.
Ce? Nu am auzit bine? Îl iubeşte pe Will şi nu pe mine? În acel moment am înghiţit în sec şi mă abţineam cu greu să nu plâng. Eram foarte curios să aud replica prietenului meu.
A început să chicotească şi s-a repezit la roşcată. A apucat-o de gât şi a izbit-o într-un dulap.
- Ascultă-mă curvo! În ultimii 4 ani l-ai păcălit pe Sasha şi erai îngeraş ziua, în preajma lui, iar noaptea te tăvăleai cu cine prindeai. Ai mare noroc că Alexander te iubeşte ca un prost şi orice aş face, nu o să îi deschid niciodată ochii să vadă cine eşti cu adevărat. Dacă crezi că îmi voi trăda prietenul pentru tine te înşeli amarnic. Ştii ceva? Viaţa ta de basm, alături de Alexander se va termina, pentru că Alexa o să intre în inima lui şi te va da afară. Aşa cum a făcut şi cu rolul tău în compania ’This N’ That’ .
Ăsta era prietenul meu. Puteam să am încredere oarbă în el. La naiba! Cum am putut fi păcălit de ea? Blondul i-a dat drumul şi s-a îmbrăcat cu tricoul. A vrut să plece, însă roşcata l-a apucat de braţ şi l-a oprit din drum.
- Să nu îndrăzneşti să treci de partea acelei nenorocite. A reuşit să intre în patul lui Eric şi să devină cine e acuma. Dacă eu sunt o curvă, ea nu e mai prejos de mine.
Am trântit uşa şi am intrat în încăpere. Cei doi şi-au întors privirile şi s-au uitat la mine. Roşcata mă privea speriată, iar blondul cu zâmbetul pe buze. M-am apropiat de iubita mea şi mi-am pus braţul după gâtul ei. I-am şoptit ceva dulce la ureche şi am apucat-o de păr, trântind-o în perete. A scos un geamăt mult prea erotic.
- Măi să fie! De ce nu mă mir ce am auzit? Acum 2 ani te-am prins când ţi-o trăgeai cu vărul meu. Şi am fost un prost pentru că te-am iertat.
- Iubitule! Totul a fost plănuit. Will m-a ameninţat! M-a forţat să spun toate acele lucruri.
I-am dat o palmă peste faţă şi am apucat-o violent de obraji.
- Nu încerca să mânjeşti imaginea lui Will, pentru că nu ai nici o şansă. Întotdeauna te-am tratat ca pe o prinţesă. Te-am făcut imaginea revistei ’This N’ That’. Până la urmă tata avea dreptate. De asta a ales-o pe Alexa să fie soţia mea şi nu pe tine. Înainte să îţi spun adio, vreau să te lămuresc cu un lucru. Nu o compara pe soţia mea cu tine, pentru că spre deosebire de tine, ea era virgină în noaptea nunţii.
- Vrei să spui că te-ai culcat cu ea?
- E soţia mea , iar noaptea nunţii e pentru dragoste între soţ şi soţie. Şi să nu încerci să te apropii sau să te atingi de ea, pentru că nu o să scapi prea uşor.
I-am dat drumul şi mi-am luat hainele din dulapul meu. L-am luat pe blond de umăr şi am ieşit din vestiar. Isabella ţipa ca o isterică şi spunea că o să o distrugă pe şatenă şi nu mai ştiu câte prostii. Abea aşteptam să ajung acasă. Să fiu singur şi să plâng. Simţeam nevoia să plâng. Mi-am pus hainele în maşină şi mi-am luat la revedere de la prietenul meu. M-am urcat în automobil şi am pornit în viteză. Mă simţeam distrus. Fata pe care eu o iubeam mă trădase. Nici măcar nu ţinea la mine. Doar a profitat.
Am apăsat pe acceleraţie până la fund. A fost un adevărat miracol faptul că am supravieţuit, fără să intru într-un stâlp sau să mă ciocnesc de altă maşină. Ajuns în curtea vilei, am observat că soţia mea era deja acasă. M-am dat jos din maşină şi am intrat în casă. Am urcat scările în grabă şi m-am oprit în faţa camerei şatenei. Ce era cu mine? Simţeam nevoia să vorbesc cu cineva. Să fiu ascultat şi sfătuit. Am deschis uşa şi am intrat în camera ei. Fredona un cântec în timp ce ştergea praful prin cameră. Purta o rochie lungă de mătase. Arăta ca o prinţesă. Poate prinţesa mea.
Am închis uşa în spatele meu, zgomotos. S-a întors cu faţa la mine şi a scăpat cârpa jos. Lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei. Pur şi simplu nu mai puteam rezista. A venit lângă mine şi m-a luat de mâini. Am îmbrăţişat-o şi m-am lăsat în braţele ei. Nu a putut să mă ţină prea mult şi am căzut amândoi pe podea.
- Strânge-mă în braţe şi spune-mi că totul e un vis. Te rog!
Am început să plâng din ce în ce mai tare. Probabil fata nu înţelegea ce se întâmplă, dar mă strângea la pieptul ei. Era confortabil în braţele ei.
- Alexander! Ce e cu tine? De ce eşti în starea asta?
- Nu îi pasă de mine. Se culcă cu toţi boschetarii doar ca să obţin faimă. Nici măcar nu m-a iubit vreodată.
- Deci ţi-ai dat seama de adevărata faţă a scumpei tale Isabella?
Mi-am ridicat privirea şi am văzut-o. Era tristă. Ca şi mine. M-am ridicat de jos şi am luat-o în braţele mele. Mi-am pus mâna pe obrazul ei. Lacrimile au ieşit la iveală. De ce plângea?
Åži-a pus capul pe pieptul meu.
- Te rog! Nu mai plânge. Nu vreau să te văd în această stare. Mă doare! Mă doare să te văd aşa.
I-am ridicat capul şi am sărutat-o scurt pe buze.
- De ce îţi pasă atât de mult de mine? Te-am rănit de atâtea ori. Mi-am bătut joc de tine. Iar acum plângi pentru mine? De ce?
- Pentru că te iubesc. Te iubesc din tot sufletul şi nu vreau să fii rănit.
Am sărutat-o pe buze , strecurându-mi limba în gura ei. Şi-a pus mâinile după gâtul meu şi s-a apropiat mai tare de mine. Am început să îmi plimb mâinile pe spatele ei. Era atât de diferit faţă de Isabella. Buzele ei, corpul ei, totul era mai bun, mai perfect. Cred că am făcut o greşeală când am ignorat-o pe Alexa. O greşeală pe care nu o voi mai face niciodată.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
This N' That - de Alexi - 05-03-2011, 04:05 PM
RE: This N' That - de tamoshiku - 05-03-2011, 05:08 PM
RE: This N' That - de Katniss - 10-03-2011, 10:06 AM
RE: This N' That - de Alexi - 12-03-2011, 01:47 PM
RE: This N' That - de Katniss - 12-03-2011, 02:47 PM
RE: This N' That - de Sasha. - 13-03-2011, 12:06 AM
RE: This N' That - de Amélie - 13-03-2011, 04:45 PM
RE: This N' That - de Alexi - 19-03-2011, 08:22 PM
RE: This N' That - de Katniss - 22-03-2011, 06:11 PM
RE: This N' That - de Alexi - 26-03-2011, 07:55 PM
RE: This N' That - de MooN. - 26-03-2011, 09:26 PM
RE: This N' That - de βεκi - 27-03-2011, 11:29 AM
RE: This N' That - de Alexi - 01-04-2011, 02:43 PM
RE: This N' That - de Katniss - 01-04-2011, 07:30 PM
RE: This N' That - de Alexi - 10-04-2011, 02:11 PM
RE: This N' That - de MooN. - 10-04-2011, 04:05 PM
RE: This N' That - de Katniss - 11-04-2011, 08:46 PM
RE: This N' That - de Alexi - 12-04-2011, 08:41 PM
RE: This N' That - de Katniss - 12-04-2011, 09:59 PM
RE: This N' That - de Ymequa - 12-04-2011, 10:14 PM
RE: This N' That - de MooN. - 13-04-2011, 08:48 PM
RE: This N' That - de Alexi - 16-04-2011, 04:16 PM
RE: This N' That - de BuBuLiNa - 17-04-2011, 10:38 PM
RE: This N' That - de Stormrage - 19-04-2011, 12:42 PM
RE: This N' That - de Nya. - 20-04-2011, 11:25 AM
RE: This N' That - de Alexi - 23-04-2011, 02:18 PM
RE: This N' That - de Ely1496 - 23-04-2011, 04:19 PM
RE: This N' That - de Adelinne` - 23-04-2011, 05:38 PM
RE: This N' That - de βεκi - 24-04-2011, 02:01 AM
RE: This N' That - de Stormrage - 24-04-2011, 12:28 PM
RE: This N' That - de Alexi - 26-04-2011, 04:50 PM
RE: This N' That - de Katniss - 27-04-2011, 06:39 PM
RE: This N' That - de Stormrage - 27-04-2011, 08:56 PM
RE: This N' That - de KiDda - 28-04-2011, 09:44 PM
RE: This N' That - de Maria - 30-04-2011, 10:33 AM
RE: This N' That - de Alexi - 02-05-2011, 07:01 PM
RE: This N' That - de Katniss - 02-05-2011, 07:28 PM
RE: This N' That - de Stormrage - 02-05-2011, 08:55 PM
RE: This N' That - de Alexi - 06-05-2011, 07:30 PM
RE: This N' That - de Stormrage - 06-05-2011, 07:45 PM
RE: This N' That - de Alexi - 09-05-2011, 06:41 PM
RE: This N' That - de Stormrage - 09-05-2011, 08:58 PM
RE: This N' That - de Katniss - 09-05-2011, 11:35 PM
RE: This N' That - de Alexi - 13-05-2011, 06:34 PM
RE: This N' That - de Reine - 13-05-2011, 06:56 PM
RE: This N' That - de Alexi - 15-05-2011, 05:09 PM
RE: This N' That - de βεκi - 16-05-2011, 09:55 AM
RE: This N' That - de sarawulf - 17-05-2011, 11:50 PM
RE: This N' That - de Katniss - 19-05-2011, 11:55 AM
RE: This N' That - de Alexi - 20-05-2011, 06:26 PM
RE: This N' That - de Ymequa - 20-05-2011, 07:35 PM
RE: This N' That - de Katniss - 21-05-2011, 01:26 AM
RE: This N' That - de Reine - 21-05-2011, 03:02 PM
RE: This N' That - de Alexi - 24-05-2011, 07:13 PM
RE: This N' That - de Ymequa - 24-05-2011, 09:16 PM
RE: This N' That - de Alexi - 28-05-2011, 06:09 PM
RE: This N' That - de Reine - 28-05-2011, 09:55 PM
RE: This N' That - de Maria - 29-05-2011, 08:27 PM
RE: This N' That - de Alexi - 03-06-2011, 03:01 PM
RE: This N' That - de Katniss - 03-06-2011, 07:54 PM
RE: This N' That - de Alexi - 08-06-2011, 04:45 PM
RE: This N' That - de KiDda - 13-06-2011, 11:52 AM
RE: This N' That - de Alexi - 14-06-2011, 01:38 PM
RE: This N' That - de Assyria - 14-06-2011, 02:02 PM
RE: This N' That - de Alexi - 20-06-2011, 12:34 PM
RE: This N' That - de KiDda - 21-06-2011, 10:16 PM
RE: This N' That - de Alexi - 25-06-2011, 05:51 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)