10-04-2011, 05:07 AM
(07-04-2011, 07:21 PM)fleeting ray A scris: Nu mai stiu astia cum sa faca bani, sincer. In loc sa faca o emisiune originala si de calitate, au luat facatura asta expirata de America's Got Talent . Or fi vazut ca prinde la public.America's Got Talent, e tot o "facatura expirata", idee initiala fiind a britanicilor.
De asemenea, nu se numeste plagiere, e dintr-o serie, alturi de alte vreo...40(?) de tari.
Daca habar nu ai mai bine taci, puteai macar sa te uiti.
S-a mai zis, sunt multi de umplutura, dar trebuie sa aibe si ei pe cine sa elimine. Se puteau face alte alegeri, dar nah. Cine chiaaar nu are ce cauta pe acolo e Pavel-sau cum dracu se numeste, scud, gras, blond...cu un discurs incredibil prost, cu glume seci, prost formulate si gafe de exprimare.
Orisicum, e fain sa vezi ca mai sunt romansi care chiar fac ceva ca lumea, suficient de multi. Nu este ideea ca romanii nu ar avea talent sau inteligenta din plin, insa suntem mult prea lenesi

Si nu stiu ce dracu aveti cu Mihai, e pretty cool , rolul de arogant si fita de intelectual mereu prinde. ;P
Do not speak unless you can improve the silence.