04-04-2011, 06:40 PM
Hey! Trec pe aici
HiHi. Pai, avand in vedere ca ai postat acum o poza, o voi comenta pe asta.
Sa incep cu inceputul. Este foarte amuzanta poza si imi place ideea, ce pare a fi originala ^^ Si unghiul imi place, pentrui ca ai facut-o de sus, de la inaltime. E mult mai interesanta asa. Arata bine ca ai dat cu focalizare in spate, punand accent doar pe acel cap cu ochelari, ce ar trebui sa reprezinte o fata. Cum am zis si inainte, imi place ideea si e amuzanta. Sper sa iti mai vina si astfel de idei pe parcurs. Mi-ar fi placut daca ar mai fi aparut si alte detalii prin cadru, cum ar fi fost in loc de iarba aia sa fi pus flori. Nu zic ca inainte de a face poza trebuia sa plantezi tu ceva acolo
Insa pare cam simpla, dar e mai bine asa decat sa aibe prea multe detalii.
Astept si alte creatii, asa ca spor la fotografiat
HiHi. Pai, avand in vedere ca ai postat acum o poza, o voi comenta pe asta.Sa incep cu inceputul. Este foarte amuzanta poza si imi place ideea, ce pare a fi originala ^^ Si unghiul imi place, pentrui ca ai facut-o de sus, de la inaltime. E mult mai interesanta asa. Arata bine ca ai dat cu focalizare in spate, punand accent doar pe acel cap cu ochelari, ce ar trebui sa reprezinte o fata. Cum am zis si inainte, imi place ideea si e amuzanta. Sper sa iti mai vina si astfel de idei pe parcurs. Mi-ar fi placut daca ar mai fi aparut si alte detalii prin cadru, cum ar fi fost in loc de iarba aia sa fi pus flori. Nu zic ca inainte de a face poza trebuia sa plantezi tu ceva acolo
Insa pare cam simpla, dar e mai bine asa decat sa aibe prea multe detalii.Astept si alte creatii, asa ca spor la fotografiat

![[Imagine: dbigps.png]](http://i42.tinypic.com/dbigps.png)