Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu merge în stânga, e diferit.

daa, sunt greșeli. :( atât de punctuație, cât și de exprimare *pe undeva*, ortografie și gramatică. -.- (am un exemplu pentru fiecare) ce-ai pățit? :)) nu e atât de important să postezi la timp, ci să fie corect scrisă lucrarea. își pierde din farmec, după părerea mea. nu cred că are rost să ți le precizez. dacă vei citi cu atenție capitolul, sunt sigură că le vei găsi și tu - celelalte capitole au fost curate. ^ ^ acțiune nu prea a fost, nu s-au întâmplat evenimente speciale, iar aproape tot capitolul s-a bazat pe Abby, frumusețea și splendoarea ei. ~.~ i-ai făcut cunoscut narcisismul și de data asta, doar că mult mai pe față, și fără să exprime ceva. poți să-i evidențiezi trăsătura asta prin alte mijloace. te poți lua de reacțile și expresia feței, modul de a vorbi, tonalitatea vocii și de replicile sale. ai putea să o faci pe Abby ceva mai inteligentă și.. matură, ca să spun așa. *mă rog, sunt personajele tale, dar cred că ar fi mai plăcut așa* faza cum că ar vrea să o bată pe Aimee, doar pentru că se nimeriseră să aibă ochelari la fel, mi se pare puțin deplasată. se presupune că trebuie să fie ceva romance. în acest caz, pe parcurs mi s-ar părea natural să întâlnim și mult apreciata *de mine, în special xD* inteligență emoțională. ar mai fi chestiuțe, dar las pe seama faptului că acest capitol nu e corectat încă. teee..las cu atât *în speranța că nu te-au deranjat așa mult părerile* . sper ca următorul capitol să fie mai îngrijit, și mai sper să-ți revii, drăguță. :*
[Imagine: tiusca2.png]
Mulțumiri lui Uberwald.

Răspunsuri în acest subiect
Nu merge în stânga, e diferit. - de Lust. - 12-03-2011, 10:50 PM
RE: Nu merge în stânga, e diferit. - de Tiusca - 04-04-2011, 02:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 12.905 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Stând în ploaie Better Off Alone 11 6.316 27-08-2010, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 11.511 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)