Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drawings by a metalist

Waa, ce chestie să dau de desenele tale ;]] ... Nu credeam că desenezi, în fine. Sincer nu mă pricep la criticat, dar voi încerca.

Primul desen{primul post}: Ştii care e problema la desenele tale? Nu apeşi prea mult pe creion...S-ar vedea mai bine, pe bune. Oricum, în legătură cu acest desen...ideea e drăguţă, dar umbrele cam lipsesc. Okay, poate nu ai vrut să pui mai multe, poate te-ai gândit că o să iasă mai bine aşa, cine ştie...Dar poţi încerca ; )
Al doilea desen: Sonata Arctica : > { gusturi comune, I know :]] } ... Păi, nu mai repet faza cu umbrele, însă ochiul ăla e cam mare...Probabil vroiai să iasă în evidenţă, dar totuşi...{ apropo, gene nu are? : ))}... Anyway, pupila...îmi place : >
Al treilea desen: La mână degetul mic e cam subţire { scuze dar tot mi-a sărit în ochi O.o}...Ideea e tare, n-am ce comenta...+ " Take my hand and let's go to Hell" ==> ador asta : X
Primul desen{ al doilea post}: Păi, cu toate că e făcut în tren, nu e aşa tremurat ...Unu la mână ... doi la mână, nu prea am ce comenta [ cu toate că puteai să faci ceva umbre, să le haşurezi cumva...avea alt aspect zic eu =P ]
Al doilea desen: E haios rău :]] ... Pare el drăguţ, da` am senzaţia că e ceva malefic în el *evil* ... However : )) Îmi place.
Ultimul desen: Ciel xD ... Okay, e destul de bună ca schiţă, dar mâinile...sincer, ştiu că nu e uşor să le faci...şi mie mi-a luat ceva până m-am mai prins cum stă treaba, dar degetele alea nu sunt în regulă, iar braţul drept e prea subţire { nu ţi se pare?} Şi părul de la ceafă { în jos} mi se pare cam mult, dar să zicem că nu e cine ştie ce.

Per total sunt nişte desene bune, talent ai, de asta sunt sigură, dar oricine trebuie să muncească [ şi cred că ştii şi tu asta ; )) ]... Încearcă să apeşi mai mult pe creior şi să pui mai multe umbre...încearcă doar şi vom vedea dacă e mai bine. [ Ăsta e sfatul meu, dacă vrei să îl asculţi bine, dacă nu tot bine xD]
I'm gonna pick up the pieces and build a Lego house... :cheer:

Răspunsuri în acest subiect
Drawings by a metalist - de Me†al. - 26-07-2010, 10:05 PM
RE: Drawings by a metalist - de Mrs. Lovett - 26-07-2010, 11:22 PM
RE: Drawings by a metalist - de chrissta - 27-07-2010, 12:31 PM
RE: Drawings by a metalist - de Sângerica :3 - 27-07-2010, 06:38 PM
RE: Drawings by a metalist - de She - 28-07-2010, 07:24 PM
RE: Drawings by a metalist - de Me†al. - 08-08-2010, 09:05 PM
RE: Drawings by a metalist - de She - 12-08-2010, 10:10 AM
RE: Drawings by a metalist - de Ang. - 11-01-2011, 02:06 AM
RE: Drawings by a metalist - de Neko. - 30-03-2011, 10:08 PM
RE: Drawings by a metalist - de Me†al. - 18-04-2011, 12:14 AM