16-03-2011, 11:49 PM
ok se pare ca sunt prima, ce bine ce bine
asa sa revenim. Sincer nu mi sa intamplat ceva de genu in care o prietena sa imi spuna cel mai mare secret al meu la toti, defapt eu nu prea imi spun cele mai mari secrete, nimic nu e sigur, deci sfat aveti grija la prieteni, putini mai stiu sa apriecieze aceasta comoara a prieteniei. Daca ar fi sa spun ceva ar fi cam asta: in clasa a 4-a a venit o noua fata simipatica si m-am imprietenit cu ea. Am devenim best friend, faceam totul impreuna, proiecte, ieseam in parc, vorbeam de baieti, spuneam de cine de place, etc (stiti si voi
) si cam prin clasa a 7-a incepem ambele sa devenim mai crazy si rebele
iar in clasa a 8-a abea daca ma mai baga in seama, iar la banchet de la sfarsit de an nu am prinso nici pentru o poza sa facem. De ziua mea aveam scris la avatar ceva de genu "azi am mai imbatranit cu un an
" si era pe mes, nu a putut sa lase un tampit de mesaj, chiar de era sec, intentia conta, macar stiam ca nu mo uitat. M-am mai intalnit cu ea, dar foarte rece ii vorbesc.
Deci sfat: aveti grija si nu puneti suflet prea mult, asta a fost greseala mea mare. am suferit de la faza asta
ca am fost prietene 4 ani de zile si extrem de apropiate, cu intamplari impreuna si ne ajutam reciproca, deci cocluzia e suferinta mama, dar am invatat sa fiu si mai dura in privinta sentimentelor.
Misto topic nepotica mea scumpa
asa sa revenim. Sincer nu mi sa intamplat ceva de genu in care o prietena sa imi spuna cel mai mare secret al meu la toti, defapt eu nu prea imi spun cele mai mari secrete, nimic nu e sigur, deci sfat aveti grija la prieteni, putini mai stiu sa apriecieze aceasta comoara a prieteniei. Daca ar fi sa spun ceva ar fi cam asta: in clasa a 4-a a venit o noua fata simipatica si m-am imprietenit cu ea. Am devenim best friend, faceam totul impreuna, proiecte, ieseam in parc, vorbeam de baieti, spuneam de cine de place, etc (stiti si voi
) si cam prin clasa a 7-a incepem ambele sa devenim mai crazy si rebele
iar in clasa a 8-a abea daca ma mai baga in seama, iar la banchet de la sfarsit de an nu am prinso nici pentru o poza sa facem. De ziua mea aveam scris la avatar ceva de genu "azi am mai imbatranit cu un an
" si era pe mes, nu a putut sa lase un tampit de mesaj, chiar de era sec, intentia conta, macar stiam ca nu mo uitat. M-am mai intalnit cu ea, dar foarte rece ii vorbesc.Deci sfat: aveti grija si nu puneti suflet prea mult, asta a fost greseala mea mare. am suferit de la faza asta
ca am fost prietene 4 ani de zile si extrem de apropiate, cu intamplari impreuna si ne ajutam reciproca, deci cocluzia e suferinta mama, dar am invatat sa fiu si mai dura in privinta sentimentelor.Misto topic nepotica mea scumpa

![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)