Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu merge în stânga, e diferit.

hei, hei. ce capitol interesant, promite multe. xD greșeluțe nu am zărit, asta e binee ^ ^, îmi plac lucrările curate. haa, e o oarecare competiție între cele două, nu am ce spune. =) mi-a plăcut în special ideea de a fi trecut în scenariu și un sărut între cele doua; e o portiță bună pentru a... cum să-ți zic..?.. pentru a le face să se sărute, acesta nepărând un gest atât de deplasat. foarte drăguț. nu grăbești acțiunea, iar eu cred că e mai sănătos așa, avem timp să cunoaștem mai bine personajele, iar tu ai mai multe oportunități de-a le contura personalitățile. atât vezi să nu o faci pe Abby prea narcisistă; adică e ok atitudinea ei până acum, dar să ai grijă să nu exagerezi, e posibil să devină iritantă. Dar mă rog, astea sunt detaliile detaliilor, și nu știu cât e atât de inspirat să asculți chiar tot ce spun, e posibil s-o mai iau și pe arătură. Cam atât ar fi, zic eu. Merci că m-ai anunțat, să vedem cum continuă povestea. Ganbatte! <3
[Imagine: tiusca2.png]
Mulțumiri lui Uberwald.

Răspunsuri în acest subiect
Nu merge în stânga, e diferit. - de Lust. - 12-03-2011, 10:50 PM
RE: Nu merge în stânga, e diferit. - de Tiusca - 16-03-2011, 11:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 12.164 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Stând în ploaie Better Off Alone 11 5.873 27-08-2010, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 11.007 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect: