13-03-2011, 06:10 PM
Ia sa vedem, alte intrebari.Sincer imi chiar place sa raspund la ele
1.)Suncer nu am auzit de gemenii Kaulitz
...
2.)Pai, sa vedem, piesa mea preferata este Don't jump...
3.)Nu sunt o fana infocata a TH-ului, dar imi plac cateva piese de la ei.
4.)Nu, sincer nu m-am gandit sa-i intalnesc. Cred ca daca i-as intalni as face o gramada de poza cu eei
.
5.)Stau in Marasti la sensul giratoriu , daca stii unde este. Mai in jos de Piata Marasti
>
6.)Amandoua sunt dragutze.
7.)Hmmm, j-rock. N-am auzit de el dar in general imi place rockul. Bine, nu ma refer la rockul ala de nebuni, dar e ok
.
8.)Prietene, nu stiu...sa ma gandesc... Normal k vreau.
EDIT:
Doamne, ce toanta sunt. Nu stiam ca pe Bill il mai cheama si Kaulitz sau ca are un frate care este in trupa cu el, desi mi se parea mie ca cei doi cam seamana. Akm am aflat, ce sa-i faci?
Si sincer, imi place mai mult de Tom Kaulitz. Mi se pare ceva mai dragutz.(si nu este asa de slab ca si Bill
)

1.)Suncer nu am auzit de gemenii Kaulitz

2.)Pai, sa vedem, piesa mea preferata este Don't jump...
3.)Nu sunt o fana infocata a TH-ului, dar imi plac cateva piese de la ei.
4.)Nu, sincer nu m-am gandit sa-i intalnesc. Cred ca daca i-as intalni as face o gramada de poza cu eei

5.)Stau in Marasti la sensul giratoriu , daca stii unde este. Mai in jos de Piata Marasti

6.)Amandoua sunt dragutze.
7.)Hmmm, j-rock. N-am auzit de el dar in general imi place rockul. Bine, nu ma refer la rockul ala de nebuni, dar e ok

8.)Prietene, nu stiu...sa ma gandesc... Normal k vreau.

EDIT:
Doamne, ce toanta sunt. Nu stiam ca pe Bill il mai cheama si Kaulitz sau ca are un frate care este in trupa cu el, desi mi se parea mie ca cei doi cam seamana. Akm am aflat, ce sa-i faci?

Si sincer, imi place mai mult de Tom Kaulitz. Mi se pare ceva mai dragutz.(si nu este asa de slab ca si Bill