06-03-2011, 10:10 PM
off mai Miranda^_^, my cousin, de ce esti tu prima? eu vreau sa fiu prima! Buna fetita mea scumpa:*, am venit aici si se pare ca pe tine te cam bantuie ideile:)) foarte bine. Asa..bineinteles ca trebuie sa incep sa comentez, ai narat bine si dialogu l-ai imbunatatit, multumesc Domnului; descriere ai inceput sa inveti, desi mai ai, actiunea buna, dar am avut impresia ca o cam figareai la un moment dat, la sarut si de cand Naruto si Hinata sunt un cuplu, parca ultima data erau prieteni, vezi aici ai grabit, trebuia sa lasi si sa descrii putin si acest moment, bagai o conversatie intre fete. Sarutu dintre cei 2 amorezi ei bine l-ai descris, dar nu la maxim. Greseli, de ce nu poti sa le eviti Alle, uite,ele sunt minore, dar iti spun ca sa stii, deci sunt banale, momente de neatentie.
dush-dus
placand-plecand
Gredeam-credeam
"Poate ca intamplarea a facut ca eu sa ma intorc si Sasuke in asa fel incat eram imbratisati." ar suna mai bine:Poate ca destinul a vrut ca eu sa ma intorc si Sasuke in asa fel incat eram imbratisati, dar e ficul tau.
cam atat am avut de zis, astept nextu si te rog ma anunti sweetie:pls: sper ca nu te-ai supart comul, iti mai repet odata vreau ca tu sa te perfectionezi, nu zic ca eu sunt perfecta la ficuri, dar stiu ca poti, toti putem.
spor la scris si nu uita ca te iubeste mami:*
:bye:
dush-dus
placand-plecand
Gredeam-credeam
"Poate ca intamplarea a facut ca eu sa ma intorc si Sasuke in asa fel incat eram imbratisati." ar suna mai bine:Poate ca destinul a vrut ca eu sa ma intorc si Sasuke in asa fel incat eram imbratisati, dar e ficul tau.
cam atat am avut de zis, astept nextu si te rog ma anunti sweetie:pls: sper ca nu te-ai supart comul, iti mai repet odata vreau ca tu sa te perfectionezi, nu zic ca eu sunt perfecta la ficuri, dar stiu ca poti, toti putem.
spor la scris si nu uita ca te iubeste mami:*
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)