06-03-2011, 07:15 PM
Hello dear, deci pe tine de bantuie ideile..Am aterizat si eu aici, se pare ca sunt prima yupy.. si sa incepem:titlu imi place, stii deobicei era "iubire sub clar de luna", dar tu l-ai schimbat ceea ce imi place, ai narat bine, dialog ei bine ai avut cam mult si uneori sec, de exemplu puteai sa pui vorbire indirecta, era o faza cand Hinata iese din taxiu acolo era buna o vorbire indirecta, exemplu: "mi-am luat ramas bun de la prietena mea Hinata, care tocmai a ajuns acasa, iar eu mi-am continuat drumul spre apartament" si multe altele, daca nu poti sa le dezvolti transformale in vorbire indirecta. Descriere mai pune, axeazate pe sentimente, spune ce simte Sakura cand il vede pe brunet, momentul asta de la final descrie-l, intelegi? Actiunea ai cam fugarit-o, laso sa se plimbe linistita ca asa termini imediat ficul, incetineste-o...Cum puteai sa faci...pai puteai sa-i pui sa se intalneasca a doua zi dupa petrecere si sa vorbeasca despre planuri, apoi sa vina cu o idee si peste 2 sau 3 zile sa plece, deja i-ai trimis in vacanta, nu ai mai avut rabdare, puteai sa o pui pe Sakura sa protesteze putin, sa descri momentul cand erau pe plaja a se putea descrie, si tot asa, nu trece pe rau fara sa adimiri ce te inconjoara si asa poti lega si de sentimente. Ideea e cat de cat originala, adica nu am mai intalnit asa si ma bucur ca nu i-ai pus in Konoha direct sau ca cineva se muta in Konoha si nu stiu ce...greseli ai mai avut, dar minore, sa inteleg ca iti cam este foame, dar oricine greseste:))
In fine, am spus ce am avut de spus, sper ca nu te superi, dar cum am mai spus vreau sa te perfectionezi dear:* stiu ca poti
P.S.: Astept nextu si te rog mult sa ma anunti si pe mine:pls: Spor la scris sweetie:*
:bye:
In fine, am spus ce am avut de spus, sper ca nu te superi, dar cum am mai spus vreau sa te perfectionezi dear:* stiu ca poti
P.S.: Astept nextu si te rog mult sa ma anunti si pe mine:pls: Spor la scris sweetie:*
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)