05-03-2011, 10:19 PM
Topicul mi se pare puţin cam inutil. De ce ? Dacă sursa informării tale este internetul, de ce nu pot toţi userii să dea un sărci pe net şi să-şi caute visul ? De ce să fii tu " dicţionarul " care se informează de pe net când ei se pot uita pe internet şi ar fi şi mai rapid ? Mă rog, dacă vrei tu aşa, n-am ce comenta.
Şi ca să nu fie off topic, am avut şi eu un vis aseară. Am visat cum cerul era tot timpul roşu ca sângele şi că ploua cu sânge, iar dacă cineva era atins de acele picături, se metamorfoza într-un zombi cu pielea roşie. Şi dacă cineva bea picăturile alea, pocnea, şi mi-a rămas clar imaginea unui tip ce a "pocnit" şi cum s-au împrăştiat bucăţi de carne în jur. Personal, visul m-a amuzat, dar aş vrea să văd ce explicaţie găseşti pentru el. Curiozitatea.
Şi ca să nu fie off topic, am avut şi eu un vis aseară. Am visat cum cerul era tot timpul roşu ca sângele şi că ploua cu sânge, iar dacă cineva era atins de acele picături, se metamorfoza într-un zombi cu pielea roşie. Şi dacă cineva bea picăturile alea, pocnea, şi mi-a rămas clar imaginea unui tip ce a "pocnit" şi cum s-au împrăştiat bucăţi de carne în jur. Personal, visul m-a amuzat, dar aş vrea să văd ce explicaţie găseşti pentru el. Curiozitatea.
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.