25-02-2011, 03:01 PM
Ohoho... -evil smile- Mama nu m-a prins niciodata citind yaoiuri/hentai/yuri. x33.
Bcz i'm a editor,vroiam poze mai ecchie pentru edit. :I Ghici cine a intrat pe laptopu' lu' Hye-chuu. Mama. Mic text,mi-l amintesc.
.
Mama: Deci,ce era cu pozele alea 'deocheate' ?
Eu: :I Viaţa,trebuie să văd şi eu odata,plus's pt edit.
Ea: atata timp cât nu devi obsessed e ok
.
Daaa siigur
. Citesc yaoiuri in prostie,ba chiar am fost cu o tipa la niji in Şincai,si o baba se uita la noi,cum umblam cu o carte yaoi [cred că ştiti voi nebunele care au speriat o baba si au fost la Mega Image speriind un copil cu scene yaoi.] pe strada,deschisă. :I...
Sau,eram mica,9-10 ani (da ma da) Si aveam a+/animax/whateva la ţară :I Si era gravitaţion
...Să-mi bag picioarele tvu' era la tata'n camera
ma duc la tata dau drumu la tv ma uit,asta,vine din gradina eu nu bag de seama ma uit el ':I Stiam eu ca ai o atractie pentru baietii ce sunt cu alti baieti da nici chiar asa' i was like ' o - o ; well eu n-am nimic de facut...ÅŸi ai deseneee! :I La ce vrei sa ma uit? La ÅŸtiri?'
).
Deeci,în concluzie,parinţii mei nu se supăra.
Dar,atunci cand eşti cu parintii in camera,sau dorm cu tine(cz mom doarme cu mine T___T nu in pat,in camera. :o are patu ei propriu şi personal.) daca ma apuca,astept sa sforăie
.
Bcz i'm a editor,vroiam poze mai ecchie pentru edit. :I Ghici cine a intrat pe laptopu' lu' Hye-chuu. Mama. Mic text,mi-l amintesc.

Mama: Deci,ce era cu pozele alea 'deocheate' ?
Eu: :I Viaţa,trebuie să văd şi eu odata,plus's pt edit.
Ea: atata timp cât nu devi obsessed e ok

Daaa siigur

Sau,eram mica,9-10 ani (da ma da) Si aveam a+/animax/whateva la ţară :I Si era gravitaţion

Deeci,în concluzie,parinţii mei nu se supăra.
Dar,atunci cand eşti cu parintii in camera,sau dorm cu tine(cz mom doarme cu mine T___T nu in pat,in camera. :o are patu ei propriu şi personal.) daca ma apuca,astept sa sforăie

Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ