08-02-2011, 08:56 PM
Dear little Dairy,
T-T A doua zii de semestru,m-a torturat mai mult ca prima. Nu înteleg nici măcar o boabă din ce,colegii mei,fac în legătură cu subiectul 'Am piramide pira piramide'. Ok,e un cântec,dar,să-l cânţi cu orice ocazie? Prea oribil!.
Mă rog,ziua de azi,a fost una,cu bune şi rele.
În primul rând,chimia. Profa urlă din nou,la noi,abia aştept să scap de aia. D:< (SOMEONE SAVE ME!)
Încercând să mă calmez,profu' de religie,ne-a 'predat' despre Pelerini. Da ce'mi pasă mie ce's aia. Eu ştiu că poartă pelerine
. Glumeam
.
ăăăăăăă. Istorie. D:< Proful s-a uitat toată ora la PIXU' MEU. Ce-are mă cu pixu'? Nu-i frumos?
. *se laudă de pix.*
AÅŸaa. Mie somn. Si, hopa se rupe mina,se rupe mina!!!
Sa rupt.
.
Am luat pixu'.
.Dar mie lene să mai scriu,jurnalule,treci sub pernă,ca mâine seară,să revin cu nebunii.
P.S: Colegii mei,ieri,se uitau la filme p... ÅŸtii tu decare
. La ora de fizică.
Doamne
.
T-T A doua zii de semestru,m-a torturat mai mult ca prima. Nu înteleg nici măcar o boabă din ce,colegii mei,fac în legătură cu subiectul 'Am piramide pira piramide'. Ok,e un cântec,dar,să-l cânţi cu orice ocazie? Prea oribil!.
Mă rog,ziua de azi,a fost una,cu bune şi rele.
În primul rând,chimia. Profa urlă din nou,la noi,abia aştept să scap de aia. D:< (SOMEONE SAVE ME!)
Încercând să mă calmez,profu' de religie,ne-a 'predat' despre Pelerini. Da ce'mi pasă mie ce's aia. Eu ştiu că poartă pelerine

ăăăăăăă. Istorie. D:< Proful s-a uitat toată ora la PIXU' MEU. Ce-are mă cu pixu'? Nu-i frumos?

AÅŸaa. Mie somn. Si, hopa se rupe mina,se rupe mina!!!
Sa rupt.

Am luat pixu'.

P.S: Colegii mei,ieri,se uitau la filme p... ÅŸtii tu decare

Doamne

Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ