07-02-2011, 02:25 PM
Since untitled69 or ryuu or whoever started this... SHUT IT as tan said
Nu va convin concursurile? Flaw a zis ca putem face si noi daca vrem, asa ca puneti manuta si faceti si voi concursuri, and if it sucks, well, it sucks for you too.
Asa ca stop, mai postati dupa acest post... I`ll WARN you. N-am chef de scandaluri tampite. Ryuu... te simti cu musca pe caciula?-.-
Nu vreau sa par rea dar... asta e site de anime - manga, nu e site de moda. Avem noi diferite concursuri nu tocmai anime dar totusi... concurs de moda?-.- What are we? Fashion designers? Creem noua moda de la Paris, Milano, L.A., si ce oras o mai fi... putin probabil.
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22570
-.- Vrei sa fac tutorial pentru fiecare site de picture uploading?
Eu v-am zis si va tot zic, cititi sau dati search. E putin probabil sa nu gasiti nimica. Si daca te duci pe google si scrii "cum pun poze pe net" tot gasesti un tutorial sau ceva care sa iti explice.
Nu va convin concursurile? Flaw a zis ca putem face si noi daca vrem, asa ca puneti manuta si faceti si voi concursuri, and if it sucks, well, it sucks for you too.
Asa ca stop, mai postati dupa acest post... I`ll WARN you. N-am chef de scandaluri tampite. Ryuu... te simti cu musca pe caciula?-.-
(01-02-2011, 01:27 AM)Scorpiiiiiie ? A scris:Off :
Incerc sa scriu cat de corect pot , oricui ii poate scapa o greseala , doua , trei .
On :
Ziceam cu Fashion of the month pentru ca unii poate vor sa participe la un astfel de concurs si la Dotm sunt sigura ca nu se va alege o astfel de tema .
Unii pot fi pasionati de design si unii poate vor sa comenteze numai design si nu ar sta sa caute in fiecare topic pe cineva care sa aiba design . Si unora le - ar prinde bine ideea .
() Eu doar mi - am incercat norocul , dar vad ca nu a fost agreata .
() Multumesc mult si asa .
Nu vreau sa par rea dar... asta e site de anime - manga, nu e site de moda. Avem noi diferite concursuri nu tocmai anime dar totusi... concurs de moda?-.- What are we? Fashion designers? Creem noua moda de la Paris, Milano, L.A., si ce oras o mai fi... putin probabil.
(01-02-2011, 11:50 AM)untitled69 A scris:Citat:Nu cred ca cineva e atat de prost incat sa nu inteleaga in ce consta.Dude @.@ Exista useri care nu stiu sa posteze o imagine pe net, la ce te astepti?
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22570
-.- Vrei sa fac tutorial pentru fiecare site de picture uploading?
Eu v-am zis si va tot zic, cititi sau dati search. E putin probabil sa nu gasiti nimica. Si daca te duci pe google si scrii "cum pun poze pe net" tot gasesti un tutorial sau ceva care sa iti explice.