04-02-2011, 06:42 PM
Booon so ce nu imi place nici mie a fost spus mai sus. Ce nu imi mai place e acel mult spatiu lasat intre fragmente si ca ai scris pe mijloc. Nu imi place mie dar de tine conteaza, daca iti place.
Cuvantul 'carnoase'.... asta chiar mi-a pus capac.
Dupa parerea mea, iluzia nu poate fi altfel decat nefondata. Daca e fondata, nu mai e iluzie, nici macar viz. E o realitate viitoare. In rest, foarte, foarte frumos.
Cat de mult imi place sa citesc un asa oneshot, nici eu nu stiu. Adevarul e ca stilul tau e extravagant, pe gustul meu. Propozitii care trebuie recitite pentru a fi intelese si multe figuri de stil. Gandurile sunt foarte frumos povestite, merg lin unul dupa altul.
Astept un next, anunta-ma si data viitoare. Buh Bye !!!
Cuvantul 'carnoase'.... asta chiar mi-a pus capac.
Dupa parerea mea, iluzia nu poate fi altfel decat nefondata. Daca e fondata, nu mai e iluzie, nici macar viz. E o realitate viitoare. In rest, foarte, foarte frumos.
Cat de mult imi place sa citesc un asa oneshot, nici eu nu stiu. Adevarul e ca stilul tau e extravagant, pe gustul meu. Propozitii care trebuie recitite pentru a fi intelese si multe figuri de stil. Gandurile sunt foarte frumos povestite, merg lin unul dupa altul.
Astept un next, anunta-ma si data viitoare. Buh Bye !!!
![[Imagine: ak8THBQ.png]](http://i.imgur.com/ak8THBQ.png)