Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege o lucrare
Prieten sau dusman?
0%
0 0%
Careless Whisper
30.00%
3 30.00%
Timpul nu sterge durerea
0%
0 0%
Nouă sute nouazeci şi nouă de secunde
10.00%
1 10.00%
In final, timpul…
10.00%
1 10.00%
Singuratate
10.00%
1 10.00%
Clepsidră, tu, tradatoareo
30.00%
3 30.00%
Vreau să pot opri timpul macar pentru o secundă
10.00%
1 10.00%
Respirația timpului
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

FOTM - Ianuarie - Lucrarile

Din păcate am apărut aici ca sa critic si eu niște lucrări.

Prieten sau dusman?

Titlul: Mi se pare foarte simplu și plictisitor. Daca ai vrut sa faci titlul o întrebare măcar puteai sa alegi una cu suspans, sa atragă cititorul, dar tu l-ai îndepărtat. Potrivirea cu lucrarea este foarte departe, nici nu se potrivește cu ce ai scris tu.

Data viitoare când alegi un titlu ar trebui sa te gândești la el mai mult de doua minute, sa vezi dacă atrage și este potrivit. Graba cam strica treaba.

Aspectul în pagina: Se pare ca la al doilea paragraf ai uitat sa dai enter, dacă nu ar fi fost paragraful mai scurt nu s-ar fi văzut atât de clar, dar asa pica la ochii. Si dacă tot suntem la paragrafe o sa spun ca sunt destul de bine structurate. Singurul lucru care mi-ar fi plăcut cu adevărat ar fi fost diacriticele, acestea dau un plus la alegerea câștigătorului.

Aspectul este chiar frumos și lasă un aer ordonat și îngrijit.

Originalitate: Cred ca aceasta este ideea are a picat în mintea tuturor, și un copil de doi ani ar fi ales aceasta tema. Oprirea timpului, asta doream și eu când eram în clasele primare. Iubire? Ai făcut acolo un circ de toată frumusețea. Sentimente răscolite și învârtite în toate directile posibile, spuneai ceva și te duceai la altceva.

O idee frumoasa transforma o lectura ciudata într-una minunata.

Descriere: Ai încercat tu ceva dar nu ți-a reușit de nici un chip. Daca vrei sa faci ceva frumos pune suflet, acolo nu s-au simțit decât niște cuvinte care nu au rost. Când citești ceva trebuie sa simți, dar la tine nu s-a găsit decât o plictiseala continua. Fara alte cuvinte nu mi-a plăcut descrierea.

Inima trebuie sa simtă același lucra ca și personajul ca tu sa poți descrie cum trebuie sentimentele.

Ortografie: Au fost câteva greșeli de tastatura dar nu le mai scriu. Ai mâncat niște litere. Ti-a fost foame când ai scris? La acest capitol te-ai descurcat destul de bine, doar ca ai dat-o în bara la acele cuvinte.

La acest capitol te rog sa verifici de doua ori, chiar dacă au fost doar doua greșeli.

Deosebire: Aici vreau sa spun ca lectura aceasta nu are nimic deosebit in ea, nici nu atrage, nici nimic. Este o idee obijnuita care este atat de des intalnita incat te plictisesti de ea.

Cauta sa realizezi ceva mai nou, daca continui asa nu o sa ajungi foarte sus.

Opinia mea: Nu atrage de loc, iar acest sentiment este ținut în lanț de la titlu pana la descriere. Așezarea în pagina și ortografia au fost singurele lucruri de care nu ma plâng atât de mult. In rest lectura mi-a dat un sentiment trecător și bun de ignorat.

Încearcă sa citești mai mult, asta o sa te ajute.

Careless Whisper

Titlul: Nu mi se pare foarte interesant, chiar și tradus nu îmi inspira o senzație trista, pur și simplu vreau sa știu despre ce este vorba, m-a captat. Ar fi fost mult mai bine dacă l-ai fi tradus, prindea mai bine.

Tradus suna bine, dar tot nu ma atrage cu adevarat.

Aspectul in pagina: Nu imi place. Pare dezordonat si urat. Nu pica deloc frumos la ochi, lasa un gust amar in urma.

Este chiar urata asezarea.

Originalitatea: Sa spunem ca nu este chiar de aruncat aceasta idee. Legatura cu cantecul a facut-o sa fie mai deosebita, dar tot aceasi structura are ideea. Dar prin modificare pot sa spun ca este originala.

Bravo. Dar totusi radacina ideei este seaca.

Descriere: Prin cuvinte s-au putut simti niste cuvinte. Dar din cauza cantecului nu au aparut foarte multe, nu ai stai mai mult timp in durere, ai trecut mai departe. Trebuia sa ramai cu descrierea la un sentiment, mai mult timp, nu sa treci atat de repede, nu s-a simtit atat de bine sentimentele din aceasta cauza.

Nu trece atat de repede peste sentimente.

Ortografie: Nu am observat deloc. Sper ca nu gresesc. Am citit dar nu am observat nicio greșeala.

Sper ca am dreptate.

Deosebire: Catecul a focut aceasta lectura sa fie mai deosebita, sa aiba ceva in plus fata de celelalte. Desi ideea nu este chiar atat de originala, descrierea nu foarte buna, si tot asa mai departe. Acest lucru deosebit cred ca o sa fie copiat, cine vede aia face, toata lumea incearca lucruri noi, chiar daca nu este realizat de el. Iti spun asta ca sa te astepti.

Este chiar deosebita lectura.

Opinia mea: Titlul nu este chiar atat de bine realizat, tradus ar fi fost ceva mai bine. Descrierea sa sti ca trebuia sa fie pe loc, treceai din sentimente atat de repede incat nu-l lasai pe cititor sa savureze tot. Prima oara cand am vazut m-am speriat, o asezare devordonata si imprastiata, si tot asa mi se pare. Cantecul este singurul lucru care a ridicat lectura ta.

Este frumoasa lectura, dar tot mai ai de lucru la ea.

Răspunsuri în acest subiect
FOTM - Ianuarie - Lucrările - de Unia - 22-01-2011, 12:19 PM
RE: FOTM - Ianuarie - Lucrările - de AlerimxD - 22-01-2011, 02:22 PM
RE: FOTM - Ianuarie - Lucrările - de Unia - 31-01-2011, 12:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  FOTM - Ianuarie - Rezultate Nya. 0 2.269 03-02-2012, 10:27 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  FOTM - Ianuarie - Lucrarile Nya. 9 5.440 03-02-2012, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  FOTM - Ianuarie - Inscrieri Nya. 7 4.711 19-01-2012, 01:49 AM
Ultimul răspuns: Diz