12-01-2011, 12:07 AM
Ahhh 8-> Ce mult mi'a placut capitolul asta. Urmatoru capitol va fi dedicat mie >:) Glumeeeeesc. A fost asa frumos . Imi vine sa si plang. ,,De o parte, era flacăra fierbinte, aprinsă în urma unei ploi de raze fierbinţi ce arăta sentimentul pur şi necondiţionat pe care îl purta pentru ea. Pe de altă parte, o flacără rece, născută în urma exploziei sentimentelor lui rele şi urâte, provocate ce cei care îi purtau pică şi invidie. Flacăra care încerca să o stingă pe cealaltă, să alunge sentimenele lui pentru ea." - Fraza asta a fost superba:x O ador . S'au logodiiit s'au logodiiit \:D/ Ahh Descrierea a fost superba si ea o ador, te ador Naratiunea a fost si ea la fel de buna, la fel si dialogul. Actiunea nu a fost grabita ceea ce e foarte bine AM vazut doar o greseala si anume : ,,Limbile se băteai între ele". Vrei sa zici ,,se bateau" Da` nu'i nimic. Frumusetea capitolului a mascat aceasta mica si nesemnificativa greseluta . So, astept nextu` si nu uita sa ma anunti
PS:Merci ca m'ai anuntat :*
PS:Merci ca m'ai anuntat :*
![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)